Žena, sreća, uspeh, moda, devojka
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Pokušajte da postavite neke prioritete. Važno je da se fokusirate na stvari koje su vam zaiste važne na poslovnom polju i da ne rasipate svoju energiju na sitnice.

ZDRAVLJE: Pazite na sebe, dovoljno odmarajte i povećajte unos vitamina. Proverite svoju krvnu sliku. Nemojte da se izlažete bilo kakvim izvorima zaraza ili infekcija.

PROČITAJTE JOŠ:

 

BIK

POSAO: Generalno ste zadovoljni situacijom na ovom planu. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na poslu danas. Sve ide onako kako ste očekivali i stanje je dobro.

LJUBAV: Pred vama je jako lepa i romantična atmosfera sa voljenom osobom. Kada ste zajedno uživate i opuštate se. Zaljubljeni ste i spremni da se maksimalno posvetite partneru.

ZDRAVLJE: Nizak pritisak vas često muči. Važno je da unosite dovoljno tečnosti, da redovno jedete ali i da dovoljno odmarate. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

BLIZANCI

POSAO: Iako to ne očekujete problemi se lako mogu gomilti jedan na drugi. Današnji dan vam donosi razne komplikacije i sve ukazuje na to da ćete morati da vodite računa o poslu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa varenjem. Izbegavajte tešku hranu i pazite šta jedete. Potrudite se da uvedete u svoj život osnovna pravila zdrave ishrane i zdravog života.

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka, leto

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Ostavljate pogrešan utisak na poslovno okruženje i često deluje kao da želite danametnete neke svoje stavove, dok vi zapravo samo želite da se borite za ono ispravno.

LJUBAV: Moguće su manje rasprave sa voljenom osobom i problemi zbog ponosa i tvrdoglavosti. Očekuje vas težak dan u kojem ćete biti emotivno nezadovoljni.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Pazite na sebe. Povećajte unos vitamina i čuvajte se prehlade jer generalno možete da imate oslabljen imunitet i probleme sa disajnim putevima.

LAV

POSAO: Niste zadovoljni promenljivim stanjemna poslovnom polju i želite da ostvarite stabilnost i sigurnost. Prihvatite da će vam trebati neko vreme da ostvarite svoje ciljeve.

LJUBAV: Važno je da pokažete voljenoj osobi da ste spremni da se borite za vašu vezu i da vam je jako stalo do vašeg odnosa. Možete da očekujete pozitivan razvoj događaja.

DEVICA

POSAO: Možete da se nadate generalno mirnom stanju, bez problema na ovom polju. Ne biste trebali da imate trzavice ili bilo kakve veće probleme na ovom polju.

LJUBAV: Ni sami niste sigurni šta želite na ovom polju. Postoji osoba koja vam se udvara ali vi na neki način bežite od nje. Pred vama je period u kojem nećete biti spremni za novu vezu.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja i manji problemi sa ukočenim vratnim predelom, leđima. Posavetujte se sa vašim lekarom. Izbegavajte preterano naprezanje i umaranje danas.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje ciljeve na ovom planu i da ćete biti generalno zadovoljni situacijom. Pred vama je povoljan period za posao.

LJUBAV: Pokušajte da razgovarate sa voljenom osobom o problemima koji su se pojavili. Ona pokazuje ljubomorne osobine, a to vas na neki način guši i udaljava od nje.

ZDRAVLJE: Grudni koš vam je osetljiv. Mogući su problemi sa plućima ali i sa srcem. Idite naredovne lekarske preglede ako ste već imali bilo kakve tegobe na ovim poljima.

ŠKORPIJA

POSAO: Važno vam je da date svoj maksimum na ovom planu. Uradićete sve ono što je do vas kako biste ostvarili što bolje poslovne rezultate. Ambiciozni ste i jako vredni.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam meditacija. Potreban vam je neki način da se opustite i da se distancirate od problema koji vas psihički ali i u svakom drugom smislu opterećuju.

STRELAC

POSAO: Važno je da budete temeljni pri obavljanju svog posla i da pazite na svaki detalj. Danas možete biti skloni tome da pravite greške, pa povedite računa o tome.

LJUBAV: Neodlučni ste i nije vam lako da izaberete osobu sa kojom ćete imati ljubavnu vezu. Pred vama je period u kojem biste mogli da propustite neku priliku za ljubav.

ZDRAVLJE: Hronični problemi bi mogli da vam se vrate, a pogotovo kada je u pitanju cirkulacija kao i tegobe vezane za noge, zglobove i tome sl. Posetite lekara.

Doktor, Lekar, nutricionista, ishrana

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

LJUBAV: Postoji jedna osoba koja se trudi da privuče vašu pažnju na sve moguće načine. Sve to može lepo da se završi ako budete bili spremni da prihvatite njeno udvaranje.

ZDRAVLJE: Očekuje vas povoljan period u kojem nećete imati bilo kakve veće tegobe kada je u pitanju polje zdravlja. Dobro se osećate i u sebi nosite pozitivan stav i dobro raspoloženje.

PREPORUČUJEMO I:

 

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete jako povoljan dan i srećne okolnosti na poslovnom planu. Dobro ste organizovani i uspevate da izađete na kraj sa svojim poslovnim obavezama.

LJUBAV: Važno je da u komunikaciji sa voljenom osobom budete sasvim iskreni i da joj dopustite da vas bolje upozna. Vaša veza može dobro da funkcioniše jedino tako.

ZDRAVLJE: Moguće su smetnje sa vidom. Proverite svoju dioptriju čak i ako do sada na ovom polju niste imali neke veće tegobe. Osim toga vas ne očekuju promene ili značajniji problemi.

RIBE

POSAO: Važno vam je da napravite neke promene u svom poslovnom okruženju kako biste zaista mogli da budete zadovoljni okolnostima na ovom polju. Dosta toga zavisi od vas.

ZDRAVLJE: Povedite računa i pazite na sve faktore rizika kada je u pitanju vaše zdravlje. Takođe, moguća je prolazna kijavica ili problemi sa disajnim putevima i sinusima.

Žena, čaj, kafa, prehlada, zdravlje, imunitet

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija