SRUČILA SE NA ZEMLJU I POČELA DA PLAČE Tamara (42) godinama nije mogla da zatrudni, otišla je kod vračare, a onda na grobu svog dede saznala istinu

"To ti je uradila druga osoba do tvog oca, njemu najbliži rod"

Žena tužna plač suze histerija drama
Žena tužna plač suze histerija drama, Foto: Shutterstock

Tamara (42) je podelila svoje iskustvo sa crnom magijom nakon koje su mnogi ostali prestravljeni.

- Bojan i ja smo se venčali 1998. godine i od tada pokušavamo da dobijemo bebu. Uspeha nije bilo, uprkos tome što su sve analize pokazivale da je sve u redu- počinje ispovest još uvek drhtavim glasom.

Nije bilo klinike na kojoj nisu bili, travara kojima se nisu obratili, pokušavali su i sa zvaničnom i sa alternativnom medicinom, ali nije bilo uspeha.

- Već sam postajala umorna od svega, ali je želja za potomstvom nadjačavala sve i nakon više od 15 godina borbe, ja sam odlučila da posetim vračaru. Mislila sam da nemam šta izgubiti - objašnjava ona.

- Otišla sam sa mamom i bakom kod žene za koju sam čula da je dobra i "zna šta radi". Primila nas je u dogovoreno vreme i odmah pošto smo stigle počela je sa pričom- prepričavala nam je neke detalje iz života koje nije mogla da pogodi slučajno, a sa svakom sledećom rečenicom, ostavljala nas je u šoku- priča Tamara, povremeno zastajući i dodaje da je žena u jednom trenutku prebledela.

Vračara
Vračara, Foto: profimedia

- Pogledala je u mene kao da smo same u prostoriji i rekla da mi je bliska osoba bacila crnom magijom prokletstvo i to na grobu mog dede- da nikad nemam potomstvo! Pokušala sam da vrisnem, ali glasa nije bilo, samo težina neka koja me je pritiskala- zaplakala je ona dok se priseća.

- Tvoja kosa i deo košulje tvog muža, koju je nosio na venčanju, zakopani su na grobu tvog dede, spojeni svećom sa mrtvačkog sanduka. Sve to je umotano i zakopano ispod krsta, a 40 dana je pevana bajalica na istom mestu. Odmah sada kada odeš od mene, otićićeš tamo i baš ti moraš naći i baciti sve niz vodu- završila je ona, a ja sam osećala da mi se soba vrti.

- To ti je uradila druga osoba do tvog oca, njemu najbliži rod. Ona nije mogla da se pomiri sa činjenicom da si ti srećna, dok njena deca nemaju uspeha ni na jednom polju. Pošto uradiš to što sam ti rekla, njoj ćeš zapaliti sveću za zdravlje i nikad joj nećeš reći šta si saznala niti ćeš joj zla učiniti. Moraš sve uraditi kako sam ti rekla, bez izuzetka inače nema uspeha- rekla mi je ona kada nas je ispraćala.

- Krenula sam put groblja, a i dalje nisam mogla da shvatim šta se dešava. Moja teta to meni da uradi, ona ista kod koje sma celo detinjstvo provela! Išla sam, a molila Boga da ne nađem ništa, jer nisam mogla da poverujem- i dalje sa strahom u glasu priča Tamara.

Kada je na grobu svog dede zakopala na mestu koje joj je vračara opisala, sručila se na zemlju i počela da plače iz sveg glasa- našla je zamotuljak u kome je bilo upravo ono što je opisano. Kosa i komad Bojanove košulje koja je nakon svadbe nestala.

DA LI JE OVO NAJODVRATNIJA PRIČA SA SRPSKE SVADBE IKADA? "Imala sam žestok se*s sa kumom u restoranu, popravila sam šminku, namestila venčanicu, međutim..."

- Iako su u meni besnele munje i gromovi, pribrala sam se. Želja za potomstvom je opet sve nadjačala i uprkos tome što sam imala želju da odem kod tetke i svašta joj kažem, sledila sam uputstva vračare- otišla sam i sve bacila niz vodu, a već sledećeg dana sam joj u crkvi upalila sveću za zdravlje. Mami i baki sam rekla da je vračara pogrešila i kako ničeg nije bilo na groblju- završava priču ova Beograđanka.

Tamara danas ima dvogodišnji ćerkicu koju je dobila nepunu godinu nakon ovog događaja. Nikome do sada nije pričala o ovome niti je cvojoj tetki priznala da zna sve.

- Moj život je dobio novi smisao, prepun ljubavi, a njoj neka Bog dodeli zasluženo, ja joj se svetiti neću- rekla je.

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

 • Korisnik: Moje cutanje skupo kosta
  30/10/2018 - 21:14
  Ma hajde molim Vas ko ce u ovo da poveruje. Bapske price.
 • Korisnik: savo
  30/10/2018 - 19:47
  i sta je bilo kad si se probudila...
 • Korisnik: boky
  30/10/2018 - 18:53
  koja glupa baljezganja, magije i ostala sranja su glupost u koje srbi veruju.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi