VRATITE BIVŠU LJUBAV Samo par rituala kako da naterate voljenu osobu da vas nikada ne napusti, a možda da vas i oženi!

Ovo su najčešći magijski rituali kod nas, probajte, možda upali.

Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast
Foto: Shutterstock, ilustracija

Bela ljubavna magija: Sve su žene pomalo veštice. Pogotovo kad je u pitanju ljubav. Spremne su na sve samo da bi baš on bio njihov. Verovanje našeg naroda u magiju samo rasplamsava maštu kako doći do ljubavi i živeti srećno do kraja života.

 

Magija preko prstena

Prsten simbolizuje večnost, trajanje, večnu ljubav. Za ljubavne rituale najbolje je uzeti venčanu burmu iz crkve. Tako su šanse veće da se magija ostvari. Za prvi ritual sa prstenom treba vam burma, čaša sa vodom, ogledalo i slavska sveća.

SREĆNI ZNAK NA RUKAMA Proverite da li imate drugu liniju života na dlanu!

Prsten, venčanje, veridba, svadba
Foto: Shutterstock, ilustracija

U gluvo doba noći, najbolje u ponoć ili posle ponoći, ispred ogledala upalite sveću, stavite čašu do pola napunjenu vodom i vežite prsten na končić. Spustite prsten do povrsine vode i brojite otkucaje. Broj otkucaja označava vaše godine kada ćete se udati. Kada prsten završi sa otkucavanjem, izvadite ga iz čaše i kroz njega pogledajte u ogledalo. Prema verovanju, lik vašeg suđenika će se pojaviti u odsjaju sveće u ogledalu.

NAJČUDNIJI RITUALI NA SVETU U Poljskoj strahuju od smrti zbog menstrualne krvi, a kada čujete šta rade na Filipinima dobićete nakon za povraćanjem!

Pazite samo da vas neko ne primeti, onda se magija neće važiti.

Magija preko kose

Ono što vam je potrebno je pramen njegove kose. Stavite kosu u flašicu sa vodom i sve to stavite ispod dušeka. Spavajte na tome tačno četrdeset noći. Važno je da prvu noć bude pun mesec. Kada prođe četrdeset noći, potrebno je da vašoj simpatiji od te vode skuvate čaj, kafu ili neku hranu. Bitno je samo da on tu vodu popije. Pazite da i njegova kosa ne završi u napitku, inače će biti dosta objašnjavanja. Neće moći da živi bez vas.

 

Da bi ste osigurali večnu ljubav, s vremena na vreme ponovite ritual.

Naravno, morate voditi računa o mesečevim menama i paziti na prvi izlazak mladog meseca. U prvom ritualu, treba vam parče papira i ugalj. Napišite na papiru vaše ime i ime vaše ljubavi čim primetite pojavu mladog meseca na nebu. Nemojte spavati, već ostanite budni i mislite na njega. U zoru, spalite papir i pepeo prospite na sve četiri strane sveta. Jako je važno da vas on isti taj dan vidi.

BITNO JE DA GA UVEK NOSITE U DŽEPU! Evo u čemu je tajna drevnog rituala koji će vas zaštititi od ZLOBE i UROKA!

Zvezde, Nebo, Zvezda PAdalica, pun mesec
 Foto: Shutterstock

Prema verovanju, mlad mesec simbolizuje početak procesa, te će tako i vaša ljubav imati dobar start.

Za drugi ritual potrebna vam je crvena sveća sa urezanim imenima. Po izlasku mladog meseca upalite sveću i u roku od sat vremena u četiri serije po petnaest puta izgovorite ime dečka i želju vezanu za njega. Onda ugasite sveću i stavite je ispod jastuka. U cik zore ponovo upalite sveću i ponovite sve kao i prethodne večeri.

PRIVUCITE SVE ŠTO VAM NEDOSTAJE Treba vam samo OVA biljka ako biste da prizovete novac i sreću u kuću!

Ukoliko se sveća ne ugasi, videćete kako se magija ispunjava, a ako se ugasi, ponovite ritual pri sledećem izlasku mladog meseca.

Ukoliko napišete ovih 7 stvari na papir dok traje mlad Mesec u Lavu, SNOVI će postati STVARNOST!

AUTOR: Sensa/M.M. DATUM I VREME: 02.08.2019. 08:37 - 02.08.2019. 12:17 Dolazak mladog Meseca u Lavu otvara vrata za mnoge snove! Večeras uradite ovaj magičan ritual... Foto: Shutterstock Budući da je ovaj mlad Mesec u Lavu, to je pravi dan za namere vezane uz radost, privlačenje ili poboljšanje ljubavne veze i stvaranje odnosa punog radosti sa decom kao i za one koji se bave scenskim umetnostima.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi