OČEKUJE NAS MAGIJA MLADOG MESECA U ZANKU OVNA! Ritual od 3 minuta koji štiti od negativnosti i ispunjava sve želje!

Magičan ritual u noći mladog Meseca u znaku Ovna! Evo kako da pročistite svoju energiju 5. aprila 2019. godine...

Mesec
Mesec, Foto: Profimedia

Mlad Mesec u znaku Ovna pojaviće se na nebu danas, 5. aprila u 10:50 časova, a jedan magičan ritual pomaže da otpustimo negativnost i privučemo pozitivne vibracije, piše Lovesensa.

 

Ritual u noći mladog Meseca traje samo 3 minuta i sastoji se od 3 faze. Važno je da pratite uputstva, otvorite um i srce i verujete u čaroliju.

1. Zaštiti svoje telo, očisti misli

Zatvorite oči. Postanete svesni svog tela, njegove težine i gravitacije. Povežite se sa tlom na kojem stojite. Zamislite da je vaše telo kameni zamak - snažan, čvrst, siguran. Zamislite kako se preko zidina zamka sliva čista voda. Vizualizujte kako voda teče od vaše glave do stopala i skida svu negativnost. Anksioznost, predrasude, opterećujuće misli - sve negativno odlazi. Vaša duša je pročišćena i otvorena samo za prijatna osećanja.

2. Napravite energetski štiti, privucite blagoslove

Vizulaizujte belu svetlost kako okružuje vaše telo. Osećate se zaštićeno i relaksirano. Dišite duboko. Osetite moć Sunca i Meseca. Ovan je vatreni znak, zato zamilsite kako vas okružuje topao talas energije. Osetite lidersku energiju Ovna koja vas aktivira da uradite nešto važno za sebe. Podstiče vas da verujete sebi, pratite instikte i istražujete granice svojih sposobnosti.

Mesec
Mesec, Foto: Profimedia

3. Posadite seme svojih želja

Slušajte glas svog srca. Zatvorenih očiju zamilite iskrenu želju. Vizualizujte tu želju. Zapamtite koja osećanja se javljaju dok zamislate želju. Želju zapišite na papir i zabeležite kako biste se osećali kada bi se ona ispunila. Papirić sa željom pročitajte svakog jutra i dobićete moćnu motivaciju i pokretačku energiju. Ako iskreno verujete, želja će biti ispunjena.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi