lepota, nega, žena
shutterstock
lepota, nega, žena

shutterstock

Foto: shutterstock

Luna reiki je danas jedna od najpopularnijih tehnika alternativne medicine u Rusiji, posebno među ženama, koje nakon redovnog praktikovanja postaju ženstvenije, nežnije, lepše, privlačnije, erotičnije. Cilj ove tehnike je da nas poveže s energijom meseca i da nam pomogne da lični bioritam uskladimo s ritmom ovog nebeskog tela. 

"Luna reiki je namenjen onim ženama koje žele da izgrade i ojačaju svoju izvornu snagu, da osete kako je to kada su nežne, blage i mekane, a ujedno svoje i jake. Tako žena ima osećaj da se vratila svojoj prirodnoj energiji koja je izvor lepote, zdravlja u sreće." , kaže Margarita Milenković, reiki master učitelj. 

lepota, žena, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

Reiki ciklus tera nesanicu

Reč "Luna" znači "Mesec" , a prema istočnjačkoj filozofiji, mesec predstavlja žensku energiju, a sunce mušku. Luna je, dakle, simbol za emocije, ženstvenost, nežnost, osećajnost. 

"Povezivanjem s enegrijom meseca žene mogu na prirodan način da uspostave hormonalni balans i stabilizuju menstrualni ciklus. Preporučuje se kao metoda samopomoći kod problema s plodnošću, krvnim pritiskom, limfnim sistemom." , ističe Margarita. 

Osim što vidno utiče na unapređenje zdravlja, Luna reiki se pokazao izuzetnim u situacijama kada je potrebno brzo otkloniti stres. 

Haljina, leto, moda, devojka, stil, lepota, žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Poboljšava odnose s muškarcima

"Svaka žena ima malo muške energije, kao što svaki muškarac nosi malo ženske. Priroda je to tako udesila da bismo mogli bolje da razumemo jedni druge i da zajedno bolje funkcionišemo. Problem nastaje onda kada u sebi ojačamo energiju suprotnog pola nauštrb energije koja nam je prirodno svojstvena." , objašnjava master učitelj. 

"Zato je za žene veoma važno da se vrate svojoj nežnoj, tananoj prirodi. One koje redovno praktikuju Luna reiki mogu da očekuju i poboljšanje u odnosima sa suprotnim polom. Kada smo u skladu sa svojom pravom prirodom, odnosi nam postaju bolji, a to se naročito odražava na intimne odnose. Kada nesputano ispoljavamo svoju žensku prirodu, muškarci na to pozitivno reaguju." , kaže Margarita. 

žena, lice, lepota, nega

shutterstock

Foto: shutterstock