planete
Printscreen / Youtube
planete

Printscreen / Youtube

Foto: Printscreen / Youtube

Merkur, planeta koja je odgovorna za komunikaciju i logičko rasuđivanje, počinje svoj retrogradni hod 14. oktobra i krenuće napred tek 4. novembra

Kako će Merkur biti retrogradan u Škorpiji, jasno je da će poprimiti karakteristike tog znaka, pa možemo da očekujemo saznavanje raznoraznih tajni.

Retrogradan Merkur na globalnom nivou doneće otežanu komunikaciju i pregovore, pogrešno shvatanje poruka koje primamo, loše dijagnoze i odlaganje bitnih stvari.

DA LI VAS RETROGRADNI MERKUR USPORAVA?

 

Malo je reći da će ljudi biti sluđeni, pa astrolozi obično savetuju da ne potpisujete ništa važno u tom intervalu jer će nivo logičkog i racionalnog rasuđivanja biti sveden na minimum.

Iako će retrogradan Merkur biti težak za sve, pojedini znaci će ga osetiti više nego ostali.

ŠKORPIJA - Kako će Merkur biti retrogradan u vašem znaku, jasno je da nećete znati šta vas je snašlo. Očekujte neracionalne pozive i poruke koje nemaju nikakv smisao. Ne dogovarajte ništa važno u period do 4. novembra, jer će realizacija biti otežana.

Nebo planete

Profimedia

LAV - Očekujte kvarove u stanu i verovatno neobične račune. Moguće je da vam na kućnu adresu stigne nešto što vama uopšte ne pripada!

VODOLIJA - Retrogradni Merkur osetićete najviše na poslu. Neko će vam obećati nešto što neće biti ostvareno. Ne očekujte veliki pomak i pomerite važne planove za novembar.

BIK - Sledi vam kriza u braku! Razumevanje sa osobom do koje vam je stalo će biti na minimumu. Ukoliko imate poslovnog partnera, odnos će biti otežan.

Što se tiče Devica i Blizanaca, pošto je Merkur njihova vladajuća planeta, oni će takođe teško podneti ovaj period do 4. novembra.

Komentari (1)

Skorpion - Austrija

13.10.2020 14:04

Ne dogovaram se ja vise sa nikim,i vjerujem samo ono sta vidim.?