horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka
shutterstock
horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

Pročitajte detaljni godišnji horoskop za svaki znak, a saznajte šta vam zvezde kažu za ljubav u Novoj godini!

Ovan

Početkom godine bićete više fokusirani na druge planove, ali ako želite da u 2021. pronađete pravu ljubav, biće ključno da promenite svoj pristup! Tokom zime, nije najbolji trenutak za novu vezu. Sudbinski datumi biće 26. maj, 10. jun i 4. decembar, tada vam zvezde predviđaju najveće šanse za novu ljubav i pronalaženje idealnog partnera.

Ako postoji neko koga niste preboleli, znajte da od početka maja, pa sve do sredine jula, postoji šansa da ćete ih iznova i iznova sretati i da ćete konačno uspeti da se "izborite" sa svojim osećanjima.

Jupiter u Vodoliji nakon tog perioda pomaže vam da proširite svoj društveni krug i tada u vaš život stižu nova, zanimljiva poznanstva. Ili se već postojeća prijateljstva pretvaraju u nešto više!

Bik

Godina 2021. biće trenutak kada ćete odlučiti da cenite više slobodu od stabilnosti. Duga veza u kojoj ste se već "usedeli" nije više dobra za vas, a tokom trajanja je od vas tražila više, nego što je dala.

Bikovi koji ostaju u vezi imaće u prvoj polovini godine probleme s novcem, što bi moglo tu vezu da stavi pod veliki pritisak.

Ako tek tražite ljubav, znajte da je 2021. godina u kojoj nećete biti okrenuti ozbiljnim vezama. Očekujte nešto povremeno, uzbudljivo i seksi, što će zadovoljiti vaše potrebe ali vas neće opteretiti.

Blizanci

Ako ste već u vezi, 2021. ćete je iznova i iznova razmatrati. Nešto vam tu smeta, ali kao da ne možete da odredite šta. Kraj maja je trenutak kada ćete prelomiti kako biste mogli da nastavite dalje.

Biće ključno da pronađete nekoga ko deli vaše poglede na svet, a ne nekoga pred kime morate da se pretvarate da ste nešto što niste. Od 10. juna, dobijate ogromnu dozu samopouzdanja, što će primetiti svi oko vas. Postajete neodoljivi i zahtevate više od života, ako se tada i pojavi neko ko vas nije dostojan, brzo ćete to prepoznati.

horoskop, devojka, žena, sreća, ljubav, par

Pixbay

Foto: Pixbay

Rak

Nova godina zauzetim Rakovima donosi snagu da ojačaju vezu u kojoj se već nalaze, a slobodnim otklanja strahove i nedoumice oko pronalaženja nove veze.

Ako ste u vezi, nešto vas je dugo mučilo, i već u prva tri meseca 2021, to će konačno biti rešeno. Ako se završi raskidom, moguće je da ćete biti veoma iznenađeni!

Čim stigne leto, shvatićete gde ste grešili u ljubavi. Odbacićete prethodne ideje o tome kako bi vaš idealni partner trebalo da izgleda. Oslonite se na intuiciju, tokom leta pojaviće se osoba koja budi "leptiriće" u vašem stomaku, budite hrabri i napravite prvi korak.

Lav

Godina velikih promena u vašem ljubavnom životu! Ako ste već u vezi, tokom ove godine odlučićete se na važan naredni korak, za koji ste oboje spremni, ali u 2020. se izdešavalo previše toga i jednostavno to niste uradili.

Ali Lavovi, dobro obratite pažnju na partnera, postoji mogućnost da tokom proleća shvati da želi nešto drugo, ili da nije spreman da pruži ono što vi pružate u vezi. Ako je tako, ne ostajte u njoj samo da biste imali nekoga, zaslužujete bolje!

Sudbinski period za ljubav je od 13. maja do 28. jula, tada očekujte velike promene i budite spremni na njih. Znate koliko vredite!

Devica

Nakon neizvesne godine, Device u 2021. prave ozbiljne ljubavne planove. Bile u vezi, ili slobodne!

Osetićete želju da napravite veliki korak, da izmenite nešto, ali ćete morati da prizovete i svoju logiku kako ne biste srce poklonili nekome ko ga ne zaslužuje. U vaš život vraća se neko koga dugo niste videli, možda je bio u inostranstvu. Moguće je da će sevnuti varnice, ali pripazite, daljina je učinila da zaboravite i neke stvari koje su vam smetale. Ako želite kratku avanturu, zvezde kažu - samo napred!

Druga polovina godine je trenutak kada ćete shvatiti da ste vi najvažniji, i preduzeti aktivne korake da pronađete nekoga ko će isto razmišljati.

horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

Škorpija

Zauzete Škorpije imaće pune ruke posla kada je u pitanju ljubav. U 2021. izlaze na površinu brojne razlike koje zapravo postoje između vas i partnera. Da li ćete uspeti da ih izgladite, zavisi samo od toga koliko ste spremni da aktivno radite na vezi, a ne da prećutkujete nešto.

Ako veza opstane do aprila, uradili ste pravu stvar i to je veza u kojoj bi trebalo da ostanete.

Postoji šansa i da dobijete ponudu zbog koje biste morali da se preselite u drugi grad. Ona stiže odmah nakon sudbinskih datuma 2021, sredinom maja. Neka odluka o tome bude samo vaša, srce vas vuče tamo gde ćete imati više slobode.

Strelac

Ljubav će biti glavna tema vaših misli u 2021! Ako ste u vezi, priželjkujete sledeći korak što morate otvoreno i da kažete partneru.

"Singl" Strelčevi mogu da očekuju veoma zanimljivo novo poznanstvo u junu. Ako ste želeli avanturu koja će vas oboriti s nogu, stiže upravo tada!

Inače ste prilično nezavisni, ali u 2021. čeznućete za ljubavlju, osećajem "ušuškanosti" i stabilnošću. Strelčevi u dugim vezama počeće da razmišljaju o proširenju porodice i moguće je da će to i ostvariti u ovoj godini.

Jarac

Znamo, 2020. vas nije mazila i u 2021. ulazite puni želje da se u vašem životu dogodi nešto fantastično. Bićete više nego raspoloženi za flert, a zbog Urana u Biku, okolini ćete biti neodoljivi! Ostanite otvorenog uma, moguće je da će vas privući osoba o kakvoj nikada niste ni razmišljali - dajte joj šansu, iznenadićete se!

Sudbinski datumi kada bi trebalo da se pazite počinju krajem godine. Naročito sredinom novembra, odjednom ćete poželeti da donesete odluke u ljubavi koje će vaš život promeniti iz korena.

Jarčevi koji su u dugim vezama, preispitivaće sebe, važno je samo da ne preteruju. Vezu čini dvoje ljudi, i ako nešto ne štima, nemojte krivicu prebaciti na sebe. Moguće je da će vam biti potrebna pauza kako biste razumno sagledali stvari i odlučili da li želite da ostanete u vezi.

horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

Vodolija

Jupiter i Saturn provešće najveći deo godine baš u vašem znaku, što znači da su vam zvezde izuzetno naklonjene u svakom polju!

Očekujte da se za vama svi okreću, gde god da ste! U ovoj godini, naročito od kraja aprila, vaše srce će biti otvorenije za nove ljubavi. Moguće je da ćete konačno dati šansu i osobi sa kojom ste dugo prijatelji, i znali ste da tu postoji "nešto", ali niste nikada tome dali šansu.

Bićete ambiciozni tokom cele godine, u svakoj sferi života, pa i u ljubavi. Ako ste već u vezi, gledaćete je potpuno drugim očima. Moguće je da u novembru toj vezi dođe kraj, ako stvari koje se dogode tokom 2021. daju jasan signal da vam je bolje bez te osobe.

Ribe

Godina 2021. će biti u potpunosti posvećena vama. Prva tri meseca godine iskoristite da se posvetite sebi, da rešite sve što ne valja, i tek onda ćete biti spremni za novu ljubav. Nemojte preskočiti ovaj korak, važno je da u nove sudbinske korake uđete čistog uma i otvorenog srca.

Bolje ćete shvatati ljude oko sebe, i prepoznati one koji možda nisu iskreni ili im motivi nisu "čisti". Nažalost, to možda važi i za vašeg trenutnog partnera. Ribe u 2021. neće više tolerisati osobe koje ih ne zaslužuju, samo da ne bi bile same.

Posle 28. jula, velike promene stižu! Imali ste polovinu godine da izgradite novo samopouzdanje, i sredina leta donosi vam osobu koja će to i prepoznati.

Komentari (1)

Kalesu

03.01.2021 19:43

A vaga????????