horoskop
shutterstock
horoskop

shutterstock

Foto: shutterstock

OVAN

Posao

Pred Ovnovima je prilično komplikovana radna nedelja. S jedne strane imaju dozu optimizma kada je posao u pitanju i podršku porodice. Sa druge strane očekuje ih mnogo problema koje neće uspeti u potpunosti da reše. Ovnovi će biti uporni, iskoristiće svoje znanje, ali sve to neće biti dovoljno. Problemi su vezani za odnos sa nadređenom osobom u smislu da je prisutan različit način razmišljanja vezan za otklanjanje problema. Dok je nadređena osoba sigurna da mnoge stvari treba promeniti iz korena, dotle Ovnovi smatraju da ne treba menjati način rada. Rezultati rada su minimalni što je za nadređenu osobu neoboriv argument da su promene neophodne.

Ljubav

Kod Ovnova je tokom ove nedelje aktivirana oblast tajnih veza. Ovnovi ili imaju tajnu simpatiju ili će tokom ove nedelje doći do poznanstva. Ovnovi su prilično emotivni, ranjivi, romantični, potrebna im je ljubav. Druga osoba će probuditi njihove emotivne potrebe. Obe opcije su otvorene: da je Ovan zauzet i razmišlja o drugoj osobi ili da mu se dopada osoba koja je zauzeta. Ovnovi bez griže savesti prihvataju mogućnost ulaska u tajnu vezu i u njoj će biti emotivno zadovoljni. Tajni partner je nežna osoba, puna razumevanja, neko ko ume da ih sasluša, razume i smiri. Zauzeti Ovnovi zbog tajne veze nemaju nameru da prekidaju zvaničan odnos već puštaju da vide razvoj tajne veze.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Ovnovi imaju prilično slab imunitet i bez obzira da li imaju neke simptome ili ne neophodno je se potrude da ga poboljšaju. Tokom tekućeg perioda mogući su problemi sa cirkulacijom i nervima. Ovnovi će biti skloni da se lako uzbuđuju, nerviraju, ispadaju iz takta i u tom smislu moguć je i skok pritiska. Skloni su nervozi, a ona može biti izazvana poslovnim problemima. Naime, kada Ovnovi ukapiraju da se stvari ne odvijaju onako kako bi želeli to će izazvati nerviranje. Ovnovi će biti nestrpljivi što će biti još jedan od uzroka nervoze. Za Ovnove bi bilo najbolje da se više odmaraju, da izbegavaju stres i da prihvate da posao ne može uvek da se razvija kako oni žele.

BIK

Posao

Pred Bikovima je nedelja puna izazova. Biće potrebno da budu prilagodljivi, čime će srećom u ovom periodu biti skloni. Bikovi će imati jako dobru intuiciju tako da mogu slobodno da se oslone na nju. Među kolegama postoje osobe kojima Bikovi nisu dragi i koji koriste svaku moguću priliku da ih napadnu. Početkom nedelje Bikovi mogu očekivati negativne komentare od neprijateljski nastrojenih kolega. Druga strana će krajem nedelje pokušati da umanji značaj svojih komentara govoreći da su je pogrešno interpretirali. Bik će zvanično preći preko svega, ali će biti svestan sa kim ima posla. Bikove očekuju razgovor sa nadređenom osobom i sa te strane će dobiti podršku.

Ljubav

Oblast ljubavi je dinamično prikazana. Problem je što će Bikovi biti nesigurni, impulsivni, skloni ispadanju iz takta, menjanju planova... Delovaće da ni sami ne znaju šta tačno žele. Njihov partner je prikazan kao emotivna i osetljiva osoba. U ovom periodu neće komentarisati Bikovo ponašanje niti ulaziti u bilo kakvu raspravu nego će mirno sačekati da Bika prođe ova loša faza. Bikovi neće moći jasno da naprave granicu između poslovne i privatne sfere. Upravo problemi na poslu će inicirati njihovo neraspoloženje što će emotivni partner prvi da oseti tj. biće na udaru. Do kraja nedelje Bikovi će se stabilizovati poslovno tako da će odnos sa partnerom biti znatno bolji.

Zdravlje

Kada je zdravlje u pitanju pojedini delovi tela su prikazani kao osetljivi. Na prvom mestu su genitalije. Bilo bi dobro da Bikovi posete ginekologa radi kontrole, naročito ako davno nisu bili na pregledu. Sem toga, osetljivi su grlo i sinusi. Početkom nedelje mogući su problemi prolaznog tipa sa bubrezima. U suštini se ne vide neki ozbiljniji problemi, a navedeni potencijalni problemi biće prolaznog karaktera. Ono što može biti problem je što Bikovi nisu jaki u psihološkom smislu. U slučaju bilo kakvih simptoma imaju potencijal da preterano odreaguju, odnosno da dozvole da ih uhvati panika ili hipohondrija. Za Bikove je najbolje da realno sagledaju eventualni zdravstveni problem.

horoskop, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

BLIZANCI

Posao

Poslovna situacija je dosta dobro prikazana. Blizanci su energični, vredni, samouvereni, ambiciozni, znaju tačno šta su im ciljevi i kako da ih postignu. Ulažu svu svoju energiju u poslovne obaveze i naravno to dovodi do uspeha. Početkom nedelje mogući su jedino problemi ukoliko posao ima veze sa inostranim saradnicima ili institucijama zatvorenog tipa. U tom slučaju moguće su promene planova i biće prisutna potreba za prilagođavanjem što Blizancima nije nikakav problem. Blizanci ce biti u potpunosti zadovoljni rezultatima rada, sem u spomenuta dva slučaja. Blizance očekuje povećan obim posla pa će biti u prilici da rade više poslova istovremeno.

Ljubav

Oblast ljubavi je generalno pozitivno prikazana. Ukoliko su slobodni, Blizance očekuje iznenadno poznanstvo sa osobom koja ima veze sa inostranstvom ili sa poslom. Blizanci su bukvalno da osete kako je druga osoba ona koju čekaju i prihvatiće svoje emocije. Ukoliko već imaju partnera doći će do ljubomore od strane partnera. Razlog će biti komunikacija Blizanaca sa drugim osobama. Srećom, ovo neće prerasti u neki veći i ozbiljan konflikt, nego će biti lako rešen. Blizanci su u ovom periodu prilično osetljivi i imaju naglašene emotivne potrebe. Biće puni razumevanja prema partneru, ali će i njima biti potrebna pažnja i saosećanje voljene osobe.

Zdravlje

Oblast zdravlja je dosta dobro prikazana. Blizanci se osećaju dobro. Odličan je period za fizičku aktivnost. Ona im pomaže da ojačaju organizam. U slučaju da već nisu počeli da se bave neki sportom ili rekreacijom to će učiniti tokom ove nedelje. Biće prijatno iznenađeni pozitivnim dejstvom. U slučaju da su na nekoj terapiji ona daje odlične rezultate. Blizancima su nervi osetljivi tako da mogu biti skloni promenama raspoloženja. Ono može da varira od neraspoloženja, preko preteranog optimizma do nervoze. U tom smislu je jako bitno da sebi priušte odmor odnosno da iskoriste blagodeti fizičke aktivnosti. Najviše koristi imaće ako se budu bavili sportom u prirodi.

RAK

Posao

Pred Rakovima je prilično povoljna radna nedelja. U slučaju da su u potrazi za poslom očekuje ih razgovor sa posao i dobijanje poslovne ponude. U slučaju da već rade očekuje ih mnoštvo sastanaka i kraćih poslovnih putovanja. Tokom ove nedelje naglasak je na komunikaciji, sastancima, dogovorima, pravljenju novih planova, uspostavljanja nove poslovne saradnje itd. Rakovi ostavljaju pozitivan utisak. Evidentno je da su ozbiljni, odgovorni i da poseduju znanje i iskustvo kada je posao u pitanju. Rakovi poseduju i dozu optimizma tako da će mnogo sastanci uroditi plodom. U slučaju da ih zanima dobijanje poslovnog kredita biće im odobren.

Ljubav

Rakovima je ljubav jako bitna. Ukoliko su slobodni očekuje ih novo poznanstvo sa naglašeno nežnom, mirnom i saosećajnom osobom. Ovde se kao potencijalni problem vidi status simpatije: ona može biti ili zauzeta ili postoji osoba koja joj se udvara. U svakom slučaju biće neophodno da Rakovi provere emotivni status nove poznanice. Ukoliko su već u vezi Rakove emocije su prilično stabilne. Rak ima veća očekivanja od odnosa i veruje da može da preraste u bračnu vezu. Na početku nedelje moguć je manji problem vezan za njihovu ljubomoru. Raku će zasmetati što im voljena osoba nije u potpunosti posvećena i što svoje vreme posvećuje prijateljima.

Zdravlje

Zdravlje Raka je solidno prikazano. Nema pokazatelja neke veće ugroženosti tokom ove nedelje. Ono što je dobro je da su Rakovi u psihološkom smislu snažni, optimistični, uvereni da će im zdravlje ostati nenarušeno. Imaju potrebu da slobodno vreme provode na čistom vazduhu što im svakako poboljšava imunitet. Ne može se reći da su zainteresovani za neki sport ili neko težu fizičku aktivnost. Međutim, uživaju u šetnji, opuštenoj rekreaciji sa prijateljima... Te stvari više rade zato što im prijaju, a ne da svesno žele da podignu imunitet. Rakovima može u jednom trenutku pasti na pamet da redukuju ili promene način ishrane, ali su slabe šanse da budu istrajni u sprovođenju ove ideje.

LAV

Posao

Lavove očekuje teška radna nedelja. Oni su navikli na određeni način rada koji više ne daje očekivane rezultate. U toku je vreme promena koje Lavovi ne žele da prihvate. Imaće naročito otpor ukoliko promene imaju veze sa primenom nove tehnologije. Oblast suđenja nije najbolje prikazana. U slučaju izlaska na ročište i uopšte komunikacije vezane za pravna pitanja očekuju ih odlaganja, neslaganja i teškoće da mirnim putem reše probleme. Lavove su zabrinuti za finansije. One su ograničenog tipa, a dodatni problem predstavlja neočekivani trošak voljene osobe koji će oni smatrati nepotrebnim. Lavovi će uložiti dodatan trud u poslovne obaveze, ali uprkos tome neće postići rezultate.

Ljubav

Oblast ljubavi je odlično prikazana. Ukoliko su slobodni Lavove očekuje novo poznanstvo sa inteligentnom, stabilnom i duhovitom osobom. U slučaju da su zauzeti Lavovi će maksimalno uživati sa partnerom. Lavovi koji su u stabilnoj vezi već neko vreme razmišljaju o ulasku u bračnu luku. U toku je povoljna nedelja za dobijanje ili davanje bračne ponude koja će sigurno biti prihvaćena. Lavovi su zainteresovani i za dobijanje potomstva pa će sa partnerom razgovarati na tu temu. Iako partner Lava i sam razmišlja na temu braka i dece, ponudu Lava će doživeti kao ogromno iznenađenje. U svakom slučaju, ovo je period kada su Lavovi prezadovoljni emotivnom sferom.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Lavove muče isključivo dobro poznati ili hronični problemi. Oni su vezani za kosti, kožu i zube. Kada su kosti u pitanju ne samo da su mogući bolovi, nego i prelomi. Sem toga, cirkulacija je slaba i Lavovi su skloni problemima sa nestabilnim pritiskom. Ono na šta treba da obrate pažnju su disajni organi. U slučaju razboljevanja bolest ima potencijal da traje duži vremenski period. Poželjno je da Lavovi obrate pažnju ina ishranu. Određeni tip hrane, čajevi i slično definitivno imaju potencijal da očuvaju i poboljšaju njihovo zdravlje. Za Lavove je jako bitno da se ne kreću puno, da se ne zamaraju i da se odmore u psiho-fizičkom smislu.

horoskop, priroda
Foto: shutterstock

DEVICA

Posao

Pred Devicama je komplikovana radna nedelja. Neosporno je da će morati da se suoče sa problemima, ali u određenim oblastima ih očekuje uspeh. Teškoće su vezane za komunikaciju sa kolegama. Doći će do idejnog razmimoilaženja i obe strane će biti jako tvrdoglave i misliće da su upravo njihove ideje najbolje. Usled nedostatka tolerancije neće doći do uspostavljanja zajedničkog dogovora, a neslaganje će dovesti do smanjenja međusobne komunikacije. Za razliku od saradnje sa kolegama, poslovna saradnja sa inostranim saradnicima je zadovoljavajuća i uspešna. Zahvaljujući njoj očekuje ih kontakt sa predstavnicima medija. Device očekuje priliv novca.

Ljubav

Device nisu preterano raspoložene za traženje novog partnera niti su u mogućnosti da se posvete postojećoj vezi. Problem im prave teškoće na poslu. Device su u toj meri fokusirane na navedene probleme da nemaju energiju, želju i volju da se posvete emotivnoj sferi. Situacija je drugačija jedino kod Devica u braku. Partner je detaljno obavešten o tome kakva je situacija kod Device na poslu i pruža mu podršku i daje razumevanje. Devicama u braku je jako važno to što mogu partneru otvoreno da pričaju o problemima sa kojima se suočavaju. Partner ima apsolutno poverenje u Devicu i veruje da će uspeti da prevaziđe teškoće. Devici jako puno znači poverenje partnera.

Zdravlje

Oblast zdravlja je problematično prikazana. Device očekuju standardni problemi vezani za lošku cirkulaciju, kosti i pritisak. Kada su kosti u pitanju mogući su prelomi i slično i do problema može doći sasvim slučajno, prilikom hoda. Kosti su krte. Disajni organi su osetljivi tako da Device treba da se paze naročito hladnih pića. U slučaju da su već bolesne pred Devicama je odlična nedelja za oporavak. U cilju poboljšanja zdravlja preporučljiva je neka lakša fizička aktivnost tipa plivanje, odlazak na masažu i slično. Devicama su nervi preosetljivi, tako da im je i raspoloženje sklono variranju, od toga da mogu biti depresivne do toga da su sklone nerviranju. Potreban im je odmor.

VAGA

Posao

Pred Vagama je solidna radna nedelja. Vage uživaju u poslu. Jako su kreativne i imaju potrebu da kroz svoj posao pomažu drugim ljudima. Finansijska situacija je stabilna tako da su Vage zadovoljne poslovnom kompezacijom. Ono što je prikazano kao problematično je oblast suđenja bilo da se one bave pravom ili da vode neki sudski proces. Vage su prilično emotivne. Kako se situacija u ovoj oblasti neće najbolje odvijati Vage će to prilično emotivno da prime i osećaće se loše. Vage su zaintersovane za poslovnu saradnju sa prijateljem. Tokom ove nedelje doći će do razmatranja početka zajedničke poslovne saradnje sa bliskom osobom čime će obe osobe biti oduševljene.

Ljubav

Oblast ljubavi je specifično prikazana. Ukoliko su slobodne pred Vagama je novo, iznenadno poznanstvo koje ima potencijal da preraste u lepu, emotivnu vezu. Vagi su emocije iznenada proradile i ima osećaj kao da drugu osobu poznaje i da joj druga osoba u svemu odgovara. Ono što predstavlja izazov u ovoj priči je reakcija porodice na Vaginu simpatiju. Porodica ima sasvim drugačije viđenje dešavanja: ona je protiv Vaginog iznenadnog ulaska u vezu sa potpuno nepoznatim čovekom. Vagu vode osećanja, a porodicu razum. Nije im dovoljno to što Vaga oseća da je druga osoba prava za nju. Vaginoj simpatiji će proraditi emocije, ali neće biti svesna da je Vagina porodica protiv veze.

Zdravlje

Kada je zdravlje u pitanju početkom nedelje su mogući određeni problemi. Oni su vezani za genitalije, grlo, bubrege i glavu. Problemi su prolaznog tipa. Ono što je dobro je da je u toku povoljan period za upotrebu lekova odnosno da će oni sigurno dovesti do poboljšanja zdravlja. Sem toga, u toku je povoljan period za regeneraciju organizma. Vage koje su donedavno bile bolesne ili koje su trenutno na terapiji mogu očekivati značajno poboljšanje zdravstvenog stanja. U slučaju pojave bilo kakvih simptoma problemi nastali u ovom periodu neće drugo trajati. Za Vage je jako bitno da odmaraju i da budu opuštene. Mogu se odlučiti za neko alternativno lečenje na primer, bionergiju.

horoskop, priroda

privatna arhiva

Foto: privatna arhiva

ŠKORPIJA

Posao

Škorpije početkom nedelje očekuju izazovi na poslu. U slučaju da se bavi pravom ili imaju sudski proces neće proći najbolje. Pokušaće da se prilagode, ponude neko kompromisno rešenje, ali ono neće biti prihvaćeno. Nezavisno za pravosuđe, Škorpije će biti prilično vredne, pragmatične, organizovane, ambiciozne i uspešne početkom nedelje. Tokom nedelje pojaviće se nove radne obaveze tako da će Škorpije biti prinuđene da rade više poslovna istovremeno. Kako će biti prilagodljive i snalažljive u potpunosti će uspeti u tome. Škorpijama odgovara da samostalno odnose odluke i da rade za sebe, a ne za drugog. Očekuje ih neslaganje sa nadređenom osobom krajem nedelje.

Ljubav

Oblast ljubavi je specifično prikazana. Kod Škorpija će u narednom period biti aktivirana oblast tajnih veza. To znači da će zauzeta osoba pokazati interesovanje za Škorpiju. Škorpije su velki emotivci. Njima su emocije proradile i status simpatije ih neće demoralisati. Škorpije će otvorenog srca ući u tajnu vezu. Drugoj strani su emocije žestoko proradile, tako da će nova veza biti zasnovana na dubokim i intenzivnim emocijama bez obzira što je tajnog tipa. Što se tiče tajne veze postoji mogućnost da ne ostane tajnog tipa odnosno da se za nju sazna. Za Škorpiju je mnogo bolje da bude oprezna i da ovu vezu neko vreme drži u tajnosti odnosno sve do trenutka dok se odnos ne definiše.

Zdravlje

Zdravlje Škorpija je sasvim solidno prikazano. Generalno su mogući problemi vezani za genitalije, bubrege, sinuse ili grlo. Potencijalni problemi su prolaznog tipa. U suštini Škorpije imaju jak imunitet zbog čega ih potencijalni problemi neće oboriti i mogu ih čak prevazići, a da sve vreme budu na nogama. Sem toga, Škorpije imaju dobru kondiciju. U toku je povoljan period za fizičke aktivnosti. One im pomažu ne samo da ojačaju organizam nego i da ih oslobode stresa. Iz toga razloga jako je dobro za Škorpije da budu redovno fizičke aktivne. Ono što je dobro je da su u psihološkom smislu Škorpije snažne. To znači da će imati prilično pozitivan stav i verovati da će brzo da ozdrave u slučaju bolesti.

STRELAC

Posao

Pred Strelcima je generalno povoljna radna nedelja. Biće jako vredni, prilagodljivi i uspešni. Ono što je zanimljivo je da Strelci uživaju u obavezama, a očekuje ih neki tajni flert na poslu. Početkom nedelje imaće malo više obaveza i izazova koje će uspešno uspeti da reše. Odlična je nedelja za uspostavljanje i razvoj kontakta i poslovne saradnje sa inostranim saradnicima. U tom slučaju potrebna je doza opreza i strpljenja. Druga strana neće biti u potpunosti otvorena, može imati neke skrivene ciljeve, ali uprkos tome zajednička saradnja je moguća. Strelčevi su više nego spremni da se prilagode, jer saradnju sa strancima vide kao značajan podatak u svom CV-u.

Ljubav

Pred Strelčevima je zanimljiva emotivna nedelja. Ukoliko su slobodni očekuje ih promena statusa. Strelcima se dopada osoba koja je zauzeta. Kako su se kod njih probudile emocije i strast biće im najbitnije da ih zadovolje, a ne status druge osobe. Tajni partner je prikazan kao prilično emotivna i nežna osoba, ali sklona tajnim vezama. U pitanju je osoba koja nije mnogo otvorena i koja mnoge stvari o sebi zadržava za sebe. Kod Strelaca koji su zauzeti biće prisutna doza nesigurnosti i ljubomore koju će neuspešno pokušati da sakriju. Stelci su generalno pričljivi, duhoviti, prilagodljivi, ali će usled navedenih emocija da prenebegnu svoje uobičajeno ponašanje.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Ono na šta treba da obrate pažnju je slab imunitetet. Znači, bez obzira da li su simptomi bilo kakve bolesti prisutni ili ne, Strelci treba da pod hitno poboljšaju imunitet. Nervi su prilično osetljivi i raspoloženje je promenljivog tipa. To znači da će Strelci da osciliraju od neraspoloženja i depresije do nervoze. Mogući su problemi sa pritiskom koji će takođe biti nestabilan. Sem toga, cirkulacija nije najbolja. Za Strelce je jako bitno da nađu svoj psihički mir jer je to ključ za poboljšanje zdravstvenog stanja. Takođe, jedan od izlaza iz ove situacije je i fizička aktivnost koja će im pomoći da se oslobode stresa i poboljšaju stanje organizma.

JARAC

Posao

Pred Jarčevima je teška poslovna nedelja puna problema i izazova. Problemi su vezani za oblast komunikacije. Bilo kakvi sastanci i dogovori će otežano da se odvijaju. Nalaženje zajedničkog jezika sa potencijalnim, ali i tekućim saradnicima, deluje kao nemoguća misija. Problem je u obostranoj tvrdoglavosti i nedostatku minimalne želje za kompromisom. Mnogi sastanci i dogovori mogu biti odloženi, otkazani ili ako dođe do njih, bez vidljivih rezultata. Jarčeve muče i finansijski problemi. Evidentno je da novca nema i da su zbog toga prilično zabrinuti. Jarčevima je novac motivacioni faktor. Ukoliko razmišljaju o novom poslu slabe su šanse da ga nađu.

Ljubav

Oblast ljubavi je specifično prikazana. Jako su slabe šanse naći nekog slobodnog Jarca u ovom periodu: oni su ili u vezi ili u fazi upoznavanja nove osobe i ulaska u vezu. Ono što je prikazano kao potencijalni problem je što Jarčevi imaju više simpatija. Bilo da su slobodni ili ne, komuniciraju sa više osoba i ispituju teren za ulazak u vezu. U narednom periodu naglašena je mogućnost ulaska u paralelne odnosno tajne veze. Jarčevi generalno nisu ljubitelji paralelnih veza i ovakvo ponašanje nije tipično za njih. Stvar je u tome što u ovom momentu ne mogu da se odluče koja osoba im više odgovara te donose zaključak da je najbolje dati šansu i jednoj i drugoj osobi.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Imunitet Jaraca je u padu i ono što pod hitno treba da urade, čak iako se osećaju zdravo, je da ga podignu. Jarčeve očekuju standardni odnosno hronični problemi. Oni su vezani za kosti tako da ih čekaju ili bolovi ili čak postoji mogućnost povrede. Poželjan je odlazak kod stomatologa. Cirkulacija je slaba, pritisak je nestabilan. Jarčevi mogu očekivati i probleme sa kožom nastale na nervnoj bazi. Jako je bitno da Jarčevi svesno izbegavaju bilo kakve stresne situacije i da se dobro odmore. Poslovna situacija loše utiče na psihofizičko stanje Jarčeva. Bilo bi dobro da naprave distancu i ne dozvole da posao negativno utiče na zdravlje.

horoskop

shutterstock

Foto: shutterstock

VODOLIJA

Posao

Pred Vodolijama je šarenolika radna nedelja. Na početku nedelje biće raspoložene za dogovore, planiranje i pune očekivanja. Sredinom nedelje počinju da sumnjaju u sve što su uradili. Krajem nedelje opet ih hvata optimizam i vera da će njihovi planovi da se realizuju i dovedu do uspeha. Glavni problem je nestabilnost Vodolije, tako da viđenje poslovne situacije zavisi od toga kako se osećaju. Ono što je dobro je da Vodolije imaju razumevanje i podršku od strane nadređene osobe, mada ona ima i određena očekivanja. Vodolije su nesigurne, uprkos znanju i iskustvu, i imaju otpor prema prihvatanju novih načina rada, tehnologije i slično.

Ljubav

Oblast ljubavi nije najbolje prikazana. Kod slobodnih Vodolija nema novih emotivnih dešavanja. Vodolije u vezi očekuju problemi. Vodolije se i u ovoj oblasti osećaju nesigurno. Komunikacija sa partnerom je neadekvatna i uključuje svađe, inaćenje, periode ćutanja itd. Vodolije se realno ne trude na poboljšaju vezu, kao ni druga strana. U suštini su odustali od nje tako da je ova nedelja povoljna i za konačan raskid. Vodolije će morati da sačekaju neko drugo vreme povoljno za ljubav. Emotivna sfera je najbolje prikazana kod Vodolija u braku. Bračni partner je pun razumevanja za Vodoliju i podržava je. Shvata da Vodolija prolazi kroz loš period i želi da joj pomogne.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Vodolije imaju prilično slab imunitet i njihov prioritet treba da bude podizanje istog. Sem toga, skloni su hroničnim problemima vezanim za kosti, promenljiv pritisak i lošu cirkulaciju. Što se tiče kostiju, mogući su bolovi, ali i prelomi, naprsnuća i slično. Vodolijama su nervi ugroženi i zbog toga su skloni promenama raspoloženja. Ono će da varira pa u pojedinim momentima Vodolije mogu biti pune optimizma, a u nekim drugim neraspoložene, depresivne, nervozne... Za zdravlje Vodolija je jako bitno da izbegavaju bilo kakvu mogućnost stresa i da se odmaraju. Takođe, prijalo bi im i da se malo distanciraju od okoline.

RIBE

Posao

Pred Ribama je odlična radna nedelja. Uživaću u poslu i biti jako uspešne. Intuicija im je jako naglašena tako da mogu slobodno da se oslone na nju prilikom donošenja poslovnih odluka. U slučaju da ih zanima novi posao ovo je odlična nedelja za dobijanje nove poslovne ponude. Ukoliko posao ima veze sa inostranstvom ili institucijama zatvorenog tipa očekuje ih početak dugogodišnje zadovoljavajuće saradnje. Ribe su prilično kreativne. U slučaju da posao ima veze sa umetnošću i uopšte bilo kakvim oblikom kreativnosti biće fokusirane na izražavanje svog kreativnog potencijala. Ribe mogu početi i da stidljivo razmišljaju na temu započinjanja privatnog biznisa, ali će ih nesigurnost sprečiti da ideju realizuju.

Ljubav

Početak nedelje je prikazan kao povoljan period za ljubav. Ukoliko su slobodne Ribe očekuje novo poznanstvno i ulazak u vezu. Ukoliko su već u vezi biće zadovoljne njenim napretkom. U emotivnom smislu Ribe neće biti najstabilnije. Sredinom nedelje počeće da sumnjaju u partnera, da budu ljubomorne i nesigurne. Srećom, ovaj period nesigurnosti neće dugo da traje i Ribe će do kraja nedelje da se stabilizuju i ponovo uživaju u vezi. Ozbiljni problemi su vezani za Ribe koje su u braku. Bračni partner je dosta napet i to zbog problema na poslu koji traju duži vremenski period i koje on ne ume da reši. Kako su svesne partnerove situacije, Ribe će mu pružiti podršku, ljubav i razumevanje.

Zdravlje

Oblast zdravlja je solidno prikazana. Organizam je u fazi regeneracije. To znači da ukoliko su nedavno bili bolesni Ribe se uspešno oporavljaju. Ribe su u fazi kada sebi ugađaju putem hrane, opuštenog druženja, čitanja knjige... odnosno rade stvari koji im prijaju. Ribe su u duhovnom smislu jake pa je duhovnost jedan od načina na koji pozitivno utiču na svoje mentalno zdravlje. Ribe naročito opušta sve što ima veze sa vodom, tako da uživaju prilikom odlaska na bazen, šetnji pored mora ili reke. U ovom periodu Ribe će biti zainteresovane za narodnu medicinu. Kako ih zanima uticaj biljaka za poboljšanje zdravlja potrudiće se da novo znanje praktično primene.