Ribe muče košmari, Jarčeve čeka uzbudljivo poznanstvo...

Alo.rs/T.P. | astro 2020-03-02 13:50:01 2020-03-02 13:50:01

Pogledajte šta vam zvezde poručuju...

Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Imate povoljan dan ispred sebe pa bi bilo dobro da se pozabavite sada važnim poslovnim odlukama i da nađete nova rešenja za probleme iz prošlosti.

LJUBAV: Moguće je da ste spremni za neke manje rizike jer smatrate da ćete tako doći do željenih promena. Nećete više okolišati kada je u pitanju odnos sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Vašoj koži je potrebna nega. Potrudite se da budete više posvećeni sebi. Ako imate bilo kakve probleme sa promenama na koži, posavetujte se sa dermatologom.

BIK

POSAO: Odlučno se postavljate u poslovnoj komunikaciji i u pregovorima sada delujete veoma ubedljivo. Možete da očekujete da ćete imaati priliku za dobre promene.

LJUBAV: Nema naznaka za veće emotivne promene tokom današnjeg dana. Moguće je da se malo dosađujete ali i ta faza će jednom da prođe. Pokažite da umete da budete strpljivi.

ZDRAVLJE: Prolazna glavobolja je naglašena kod vas u narednom periodu. Mogli biste da imate i manje zdravstvene probleme zbog stresa i napetosti. Pazite na sebe.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete pozitivna dešavanja na poslovnom planu, danas vam je generalno povoljan dan. Trebalo bi da budete zadovoljni stabilnom poslovnom situacijom.

LJUBAV: Polako se zbližavate sa osobom o kojoj ste maštali neko duže vreme. Deluje vam nestvarno da bi i ona mogla da ima iste emocije ka vama. Ali to je ipak istina.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stomakom kod vas u narednom periodu. Potrudite se da pazite na svoju ishranu i da budete generalno obazriviji kada je u pitanju vaše polje zdravlja.

RAK

POSAO: Vreme je da se postavite zrelo i da preuzmete neke poslovne odgovornosti na sebe. Nemojte da izbegavate svoje obaveze ako želite da vas poslovno okruženje ozbiljno shvati.

LJUBAV: Impulsivno reagujete i lako ulazite u konflikte sa voljenom osobom. Pred vama je nepovoljan dan kada je u pitanju ljubav. Očekuju vas neke manje nesuglasice.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Možete da budete skloni tegobama koje su vezane za prehladu, povišenu temperaturu itd.

LAV

POSAO: Moguće je da tokom današnjeg dana dobijate nove informacije koje vam mogu biti važne za poslovno polje. Potrudite se da budete posvećeniji novim poslovnim planovima.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljiv dan kada je u pitanju polje flerta. Nova veza bi uskoro mogla da vam se desi. Spremni ste da se posvetite osobi do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE: Smanjite unos šećera kako bi vam polje zdravlje bilo bolje. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči na ovom polju. Pazite na sebe.

DEVICA

POSAO: Nije povoljan dan za potpisivanje ugovora ili za nove odluke. Okolnosti na poslovnom planu su sada protiv vas i niste zadovoljni zbog toga. Očekuje vas naporan dan.

LJUBAV: Prija vam flert ali ne želite da se zaljubite. Imate loše iskustvo iz prošlosti i niste spremni da nekome ponovo date svoja osećanja tek tako nekom novom.

ZDRAVLJE: Grudni koš vam je osetljiv i muči vas dosta toga na polju zdravlja. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svih problema koje imate. Nemojte da odustajete od sebe.

VAGA

POSAO: Očekuje vas povoljan dan za posao. Moguće je da ćete uspeti da napravite promene koje želite. Spremni ste da se posvetite svojim ambicijama i da ih konačno ostvarite!

LJUBAV: Ukoliko postoji osoba do koje vam je stalo, današnji dan je povoljan za razgovor na temu zajedničke budućnosti sa njom. Možete da očekujete lepu ljubavnu atmosferu.

ZDRAVLJE: Manji pad imuniteta je pred vama. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni manjim tegobama na polju zdravlja. Na vreme povedite računa o sebi i svojim navikama.

ŠKORPIJA

POSAO: Tokom današnjeg dana vas prati sreća i možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite sve što budete poželeli. Poslovna situacija vam postaje sve bolja i zadovoljni ste.

LJUBAV: Na polju ljubavi su pozitivne promene pred vama. Možete da očekujete da će vam se neka nova osoba posvetiti. Spremni ste da pustite novu ljubav u svoj život.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate i puni ste energije. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na polju zdravlja sada. Bićete veoma zadovoljni sobom.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete povoljan dan tokom kojeg ćete rešiti sve probleme koji su vas brinuli u prethodnom periodu. Spremni ste da se posvetite svom poslu.

LJUBAV: Ako imate partnera možete da očekujete da će vaš odnos da bude stabilan i da ćete se dobro osećati jedno pored drugog. Očekuje vas povoljna faza za polje ljubavi.

ZDRAVLJE: Čuvajte se mogućih upala kojima ste sada skloni. Očekuje vas period koji na polju zdravlja može da vam donese određene prepreke. Povedite više računa o sebi.

JARAC

POSAO: Potrebno je da budete dovoljno otvoreni u poslovnim ponudama kako biste uspeli da dobijete nove klijente. Možete da očekujete povoljan dan za nove pregovore.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo u nekom neobičnom okruženju. Moguć je početak tajne veze koja bi u vaš život mogla da unese novo uzbuđenje.

ZDRAVLJE: Prolazna gavobolja je naglašena kod vas u narednom periodu. Imaćete manje poteškoće na polju zdravlja. Povedite više računa o sebi tokom današnjeg dana.

VODOLIJA

POSAO: Napravili ste dobru poslovnu strategiju koja vam donosi pozitivne plodove vašeg rada. Spremni ste da se maksimalno posvetite svom poslu tokom ovog perioda.

LJUBAV: Prijaće vam druženje sa voljenom osobom. Zajednički izlazak sa prijateljima će vam popraviti raspoloženje. Vaša veza polako ide u dosta boljem smeru.

ZDRAVLJE: Situacija na ovom planu je odlična. Osećate se jako dobro u svojoj koži i imate puno energije. Zadovoljni ste sobom i svojim životom. Povoljan dan je pred vama.

RIBE

POSAO: Pokušavate da analizirate poslovnu situaciju u kojoj ste se našli i dolazite do zaključka da ste puno grešili. Nije kasno da ispravite greške koje ste pravili u prethodnom periodu.

LJUBAV: Pokažite malo fleksibilnosti u odnosu sa voljenom osobom ako želite da rešite probleme koje imate u vašoj vezi. Važno je da budete spremni na kompromise.

ZDRAVLJE: Unutrašnji nemiri vas muče kao i košmari. Moguće je da vas prati neki loš predosećaj. Porazgovarajte sa nekim o svojim emocijama i strahovima.

Expand player
Pogledajte više