Privućićete bogastvo, ako sliku luksuza postavite na zid

mondo/S.Ć. | astro 2020-12-01 11:14:18 2020-12-01 11:14:18

Neki načini su krajnje neobični, ali deluju, zašto da ih ne probate?

Profimedia

1. "Obojite" se


2. Zlatna ribica za zlato u kući

Akvarijum sa zlatnim ribicama je idealno rešenje za privlačenje energije bogatstva, ako ga držite u jugoistočnom delu vašeg stana. Prema feng šuiju, najpovoljnija je kombinacija od osam ribica zlatne ili narandžaste boje i jedne u crnoj boji. Naime, broj osam predstavlja izobilje i bogatstvo prema kineskom verovanju. Crna riba u akvarijumu bi trebalo simbolično da "upije" bilo kakvu vrstu nesreće koja vam je namenjena.


3. Novcem privucite novac

4. Izbacite "mrtvo" cveće

Biljkom novca po drevnoj kineskoj umetnosti uređenja prostora smatra se krasula, poznata i kao japansko drvo. Stavite saksiju u jugoistočni kutak stana i vodite brigu o biljki. Redovno je zalivajte, odstranjujte uvelo lišće, a ukoliko je potrebno menjajte joj zemlju... U slučaju da vam japansko drvo ugine, obavezno ga zamenite novim. Uvelo, suvo cveće ili suve grane se nikako ne preporučuju, jer emituju mrtvu energiju i privlače lošu sreću. Takođe, nije poželjno da držite kaktuse, biljke sa špicastim listovima, bonsai drveće (ili druge biljke patuljastog rasta), jer ne donose dobru energiju u vaš životni prostor.


5. "Očešite" se o tuđe bogatstvo

Postavite fotografije bogatih i uspešnih ljudi, figurice, nakit ili umetnička dela koja simbolizuju bogatstvo i luksuz u jugoistočni deo vašeg doma. Postoji pregršt simbola koji privlače bogatstvo, a na vama je da odaberete - to može da bude maketa luksuznog auta, slika raskošne vile, figura drvenog brodića koju ćete napuniti nakitom ili novcem, pa čak i fotografija čoveka koji se popeo na najviši vrh na svetu... Sve što po vašem mišljenju znači "imati sve", dolazi u obzir.

Expand player
Pogledajte više