Ovnu posao napreduje, Lava muči glavobolja, Ribe pod stresom

Alo.rs/S.Ćorić | astro 2020-10-17 22:35:19 2020-10-17 22:35:19

Ne moraš biti ponosan na sve što si radio, važno je da se ničega ne stidiš!

shutterstock.com

OVAN

POSAO: Budite obazrivi na poslu. Neke kolege nisu toliko prijateljski nastrojene prema vama kako vam se čini. Sam posao odlično napreduje i time ste u potpunosti zadovoljni.

LJUBAV: Jedna emotivna faza je završena. Normalno prihvatate činjenicu da su emocije nestale, da vas ništa više ne zadržava u vezi i da je došlo vreme da krenete dalje.

ZDRAVLJE: Imate problema sa rukama i nogama. Stalno vam je hladno i ne uspevate da ugrejete navedene delove tela. Imate lošu cirkulaciju i nemate ideju kako da je pokrenete.

BIK

POSAO: Imate prilično nerealan pogled na poslovnu situaciju. Smatrate da je sve savršeno, da bolje ne može da bude. U potpunosti ste zadovoljni poslovnim rezultatima i načinom rada.

LJUBAV: Prezadovoljni ste emotivnom sferom. Voljena osoba vam se u potpunosti posvećuje, ali i vi njoj. Imate utisak da ste konačno našli pravu osobu za ceo život.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa venama. Uzrok je u izboru hrane. Bilo bi dobro da pripazite na izbor namirnica i da smanjite unos onih koje izazivaju holesterol.

BLIZANCI

POSAO: Frustirani ste situacijom na poslu. Problemi se samo nagomilavaju, a vi ne uspeate da ih rešite. Pitate se da li je problem u vama ili u neadekvatnoj organizaciji poslova.

LJUBAV: Emotivno ste ispunjeni. Ne zanima vas forma veze niti to što je ona tajnog tipa. Najbitnije je kako se osećate. U tajnoj vezi se osećate dobro i želite da ona traje.

ZDRAVLJE: U fizičkom smislu niste loše. Problem je vaše psihološko zdravlje. Potonuli ste. Pod velikim ste stresom. Muči vas to što ne uspevate da rešite probleme. Treba vam odmor.

RAK

POSAO: Posao stagnira i to vas brine. Imate utisak da ne možete sami da rešite problem pa koristite privatno poznanstvo da vam pomogne da neke poslovne probleme prevaziđete.

LJUBAV: Zadovoljni ste emotivnom sferom. Druga polovina vas u potpunosti razume. Otvoreno govorite o problemima na poslu i osećate se bolje jer ste podelili svoje strahove.

ZDRAVLJE: Fizička kondicija vam nije najbolja. Razmišljate šta je bolje za vas: da li da odete da se malo fizički aktivirate ili da priuštite sebi lepu masažu. Birate masažu.

LAV

POSAO: Organizovani ste, imate jasne planove i spremni ste da ih realizujete. Neprijatno vas iznenađuje otkaz poslovnog dogovora za koji ste mislili da je siguran i dugoročan.

LJUBAV: Situacija u braku nije najbolja. Već neko vreme glumite da je sve u redu i izbegavate sukobe. Danas dolazi do ozbiljnog razgovora na temu nagomilanih problema.

ZDRAVLJE: Postoji mogućnost pojavljivanja nekih starih i dobro poznatih problema vezanih za glavu. Moguća je glavobolja, temperatura, groznica, problemi sa sinusima...

DEVICA

POSAO: Prilično ste organizovani i imate jasne poslovne planove. Donosite odluku koja nije samo bazirana na pažljivo analiziranim činjenicama nego i na vašoj intuiciji.

LJUBAV: Totalno neplanirano upoznajete novu osobu preko posla. Uzimate broj telefona radi poslovne saradnje, ali planirate da isti iskoristite za razvoj privatnog odnosa.

ZDRAVLJE: Preterano ste posvećeni obavezama. To je i dovelo do umora. Za vas je jako bitno da napravite balans između obaveza i odmora. Danas u tome niste uspeli.

VAGA

POSAO: Izneli ste poslovnu ponudu potencijalnim klijentima na jasan, objektivan i pragmatičan način. U isčekivanju ste njihove reakcije. Nadate se da će biti pozitivna.

LJUBAV: Porodične obaveze su vam na prvom mestu. Partner to ceni i bez problema prihvata odlaganje sastanka. Osećate se dobro jer vas on razume i ne pravi problem kad nešto iskrsne.

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da povedete računa o ishrani. Malo ste se opustili. Uživate u pravljenju slatkiša za svoje najbliže, ali i u neumerenoj degustaciji istih.

ŠKORPIJA

POSAO: Nezadovoljni ste situacijom na poslu. Poslednjih nekoliko nedelja nema nikakvog pomaka. Finansije postaju takođe problem. Razmišljate da je došlo vreme da

odete.
LJUBAV: Odnos sa bračnim partnerom nije najbolji. Imate utisak da je dotični previše hladan prema vama. Nema ni traga od onog čoveka za koga ste se udali. Nezadovoljni ste.

ZDRAVLJE: Glava je osetljiva, a najviše disajni organi. Mogući su manji problemi sa sinusima ili sa grlom. Prevencija može uspešno da predupredi navedene probleme.

STRELAC

POSAO: Raspoloženi ste za posao i za saradnju sa kolegama. Sve držite pod kontrolom. Ukoliko posao ima veze sa umetnšću očekuje vas kreativan i radom ispunjen dan.

LJUBAV: Niste u potpunosti otvoreni prema voljenoj osobi. Iz želje da je poštedite stresa ne želite da joj kažete pravo finansijsko stanje. Ovaj potez će vam kasnije zameriti.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Ne obraćate pažnju niti na kvalitet namirnica niti na unos namirnica u organizam. Možete imati problema sa varenjem i nadutim stomakom.

JARAC

POSAO: Malo ste u raskoraku sa poslovnim saradnicima. Dok ste vi raspoloženi da idete sigurnim, utabanim poslovnim stazama, druga strana je raspoložena za prečice i rizike.

LJUBAV: Emotivno ste nezadovoljni brakom. Prisutna je distanca, hladnoća, ali to je isključivo vaša odgovornost. Druga strana počinje da se pita ima li brak perspektivu.

ZDRAVLJE: Sustigao vas je umor. Potrebno je da se opustite, odmorite i bićete kao novi. Neki put imate grižu savesti kada se odmarate, a toliko obaveza vas čeka.

VODOLIJA

POSAO: Puni ste kreativnih ideja koje izlažete saradnicima. Većina ih uglavnom ne shvata, a nadređena osoba odlučno odbija da ih uvrsti u poslovnu agendu. Razočarani ste.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku očekuju vas ozbiljni problemi na polju komunikacije sa partnerom. On je toliko neraspoložen i nervozan da mu fali sitnica da eksplodira.

ZDRAVLJE: Napeti ste. Situacija na poslu i kod kuće nije najbolja. Iako imate dobre namere imate utisak da vas niko ne razume. Potreban vam je odmor od svih da biste se opustili.

RIBE

POSAO: Posao se ne odvija na način koji ste zamislili. Sa puno entuzijazma ste ušli u novi projekat. Ispostavlja se da saradnici i vi imate totalno različite ideje i očekivanja.

LJUBAV: Zadovoljni ste brakom. Partner je pun razumevanja. Shvata u kakvom ste raspoloženju i bez vaše progovorene reči. Prija vam topla reč i njegov topao zagrljaj.

ZDRAVLJE: Glava je osetljiva. Moguća je glavobolja prolaznog tipa. Deluje da je izazvana vašem emotivnom reakcijom na poslu. Šetnja u prirodi vas opušta i glavobolja nestaje.

Expand player
Pogledajte više