Lav dobija novi posao, Vaga uživa u tajnoj vezi, a vi

Alo.rs/S.Ćorić | astro 2020-10-17 23:36:03 2020-10-17 23:36:03

Dajte onima koje volite, krila da lete, korene da se vrate i razlog da ostanu!

shutterstock.com

OVAN

POSAO: Prilično ste zabrinuti zbog situacije na poslu. Posao stagnira zbog problema koji traju duži vremenski period. Problemi su kompleksnog tipa i zahtevaju puno truda.

LJUBAV: Zvanično ste zauzeti, ali totalno nezadovoljni odnosom sa drugom polovinom. Glavi problem je loša komunikacija. Postalo vam je besmisleno da se svađate oko istih stvari.

ZDRAVLJE: U fizičkom smislu zdravlje je solidno prikazano. Problem dolazi iz druge sfere. Ne osećate se opušteno, napeti ste, spremni da burno reagujete zbog sitnice.

BIK

POSAO: Pred vama je nova poslovna šansa vezana za saradnju sa inostranim partnerima. Zadovoljni ste poslovnom ponudom i ponuđenom zaradom. Odlučujete da iskoristite šansu.

LJUBAV: Nezadovoljni ste emotivnim odnosom. Sa druge strane teško vam je da promenite status i krenete ispočetka. Idete linijom manjeg otpora i ostajete u vezi koja vam ne odgovara.

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da obratite pažnju na navike u vezi ishrane. Volite da mesite, kuvate, da ukućane obradujete pravljenim slatkišima. Nivo šećera preti da eskalira.

BLIZANCI

POSAO: U dilemi ste po pitanju donošenja poslovnih odluka. Iako vagate za i protiv svake odluke teško vam je da dokučite koja je najoptimalnija u ovom trenutku.

LJUBAV: Emotivno ste zainteresovani za osobu koja ne reaguje na željeni način. Problem je što ste ostavili utisak površne, neozbiljne i neodgovorne osobe.

ZDRAVLJE: U fizičkom smislu se osećate dobro. U psihološkom smislu niste najbolje. Raspoloženje vam je u padu, na sve stvari gledate iz nekog negativnog, pesimističnog ugla.

RAK

POSAO: Puni ste pozitivne energije i raspoloženi za nove poslovne izazove. Jedva čekate da otkrijete svoje sposobnosti: šta sve možete da uradite i naučite na novom projektu.

LJUBAV: Prilično ste neraspoloženi zbog svog statusa slobodne osobe. Imate potrebu da volite, ali i da budete voljni. Maštate o partneru koji će da ispuni sve vaše emotivne potrebe.

ZDRAVLJE: Bubrezi i bešika su prilično osetljivi. Mogući problemi mogu dovesti do toga da učestalo koristite toalet. Gledajte da reagujete što pre, jer problemi neće proći sami.

LAV

POSAO: Dobijate poslovnu ponudu koja vam u potpunosti odgovara. Bez ikakvog kolebanja je prihvatate i bez žaljenja podnosite ostavku. Kolege su razočarane vašim odlaskom.

LJUBAV: Izuzetno ste zadovoljni emotivnom sferom. Voljena osoba je maksimalno pažljiva prema vama. Vodi računa o vašim potrebama i jasno vam daje do znanja koliko joj je stalo.

ZDRAVLJE: Previše vremena provodite pred ekranima bilo da je u pitanju mobilni, laptop, kompjuter... Niste svesni u kojoj meri su oči umorne i da im treba pogled na nešto drugo.

DEVICA

POSAO: U potpunosti ste nezadovoljni poslovnom saradnjom. To traje duži vremenski period i danas konačno, bez ikakvog žaljenja, stavljate tačku na taj neproduktivan poslovni odnos.

LJUBAV: Zadovoljni ste odnosom sa partnerom. On ume da vas opusti i učini da se osećate voljeno. Slobodne vreme provodite zajedno. Uživate u svakom trenu.

ZDRAVLJE: Situacija ne poslu je doprinela da vam padne raspoloženje i da se pojave brige vezane za dalji razvoj posla. Srećom partner vam pomaže da neraspoloženje i brige nestanu.

VAGA

POSAO: Zadovoljni ste kako se posao odvija. Ono što vas brine su finansije. Vama generalno prija kupovina, više vam je radost i razonoda nego obaveza. Sada vodite računa o rashodima.

LJUBAV: Prilično ste komunikativni i šarmantni. Pred vama je novo poznanstvo sa osobom koja vas ne kapira najbolje. Nudi vam avanturu što vi graciozno odbijate.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa hormonima. Konkretno se odnose na štitnu žlezdu i na genitalije. Ukoliko imate bilo kakve simptome najbolje da se odmah zaputite lekaru.

ŠKORPIJA

POSAO: Pred vama je period povoljan za novi poslovni početak. Imate tremu, očekujete teškoće, ali imate dovoljno vere u sebe da ćete potencijalne teškoće rešiti u hodu.

LJUBAV: Zadovoljni ste emotivnom sferom. Nije vam bitno što je u pitanju tajna veza. Najbitnije je da su vaše emotivne i seksualne potrebe u potpunosti zadovoljne.

ZDRAVLJE: Kosti su osetljive. Potrebno je da budete pažljivi. Može se čak desiti da prilikom nekih običnih svakodnevnih aktivnosti, na primer, hodanja dođe do izvrtanja noge i problema.

STRELAC

POSAO: Fokusirani sta na finansije. Očekujete određene podatke vezane ili za investiranje u novi projekat ili vezane za dobijanje finansija koje ćete uložiti u projekat.

LJUBAV: Uživati u mirnoj bračnoj luci. Voljena osoba vam je posvećena u potpunosti i vi joj uzvraćate istom merom. Ljubav i strast čine da se osećate maksimalno zadovoljno.

ZDRAVLJE: U fizičkom smislu se dobro osećate, ali su mogući problemi vezani za promene raspoloženja. Nestabilni ste i menjate raspoloženje nezavisno od dešavanja oko vas.

JARAC

POSAO: Zabrinuti ste zbog finansija. Isplanirali ste detaljno sve troškove, tako da vas novi, iznenadni trošak brine. Niti ste ga očekivali niti imate puno prostora za finansijske manevre.

LJUBAV: Imate želju za stabilnom vezom i partnerkom koja ima slična očekivanja od odnosa. Pokušavate da preko sistema društvenih mreža nađete osobu sličnih shvatanja.

ZDRAVLJE: Očekuju vas dobro poznati zdravstveni problemi. Vezani su cirkulaciju i pritisak. Prihvatate ih kao nešto normalno, uobičajeno, kao deo svakodnevnice.

VODOLIJA

POSAO: Totalno ste nezadovoljni situacijom na poslu. Pod ogromnim ste pritiskom i stresom. Imate jako puno obaveza, a kratke vremenske rokove. Rezultati nisu najbolji.

LJUBAV: Osećate da se bliskost u braku izgubila. Imate utisak da partner i Vi nemate više ista interesovanja, sve manje ste zajedno i da se svako neosetno otisnuo na svoju stranu.

ZDRAVLJE: Vaše zdravstveno stanje je direktna posledica poslovne sfere. Umorni ste, osećate se istrošeno, nemate energije. Ono što vam je potrabno je odmor, fizički i psihički.

RIBE

POSAO: Prilično ste frustrirani razvojem poslovnog odnosa. Očekivali ste mnogo više, konkretne rezultate, a niste dobili ništa. Odlučno prekidate neadekvatnu poslovnu saradnju.

LJUBAV: U fazi ste kada vam je potreban topao zagrljaj i utešne reči partnera. To su stvari koje vas energetski dižu. Problem je što partner ne prepoznaje vaše potrebe i ne ispunjava ih.

ZDRAVLJE: Ne osećate se stabilno i jako. U poslovnom i emotivnom smislu niste zadovoljni i onda se to manifestuje kroz promene raspoloženja odnosno njihov pad ili nervozu.

Expand player
Pogledajte više