Evo koji ste lik iz „Prijatelja“ u odnosu na horoskopski znak!

Alo.rs/T.P. | astro 2020-06-15 11:10:16 2020-06-15 11:10:16

Ovde nije u pitanju horoskopski znak kome pripadaju likovi, pošto se to i ne zna za svakog od njih, već po osobinama znakova koje oni otelotvoravaju.

Screenshot

Jedan od načina za upoređivanje sebe sa likovima je po horoskopskom znaku. Ovde u pitanju nije horoskopski znak kome pripadaju likovi, pošto se to i ne zna za svakog od njih, već po osobinama znakova koje oni otelotvoravaju. U nastavku pronađite i svoj znak i lika kome ste najsličniji.

Ovan – Majk

U svom prvom pojavljivanju, Majk nije delovao kao neko ko će se dugo zadržati u seriji i imati važnu ulogu, međutim publici je bio privlačan od početka. Bio je advokat koji je od toga odustao da bi postao muzičar, a uz sve to je vrlo čudan lik. On je ovan zbog svoje posvećenosti, upornosti, kreativnosti i činjenice da se ne plaši da bude drugačiji i suprotstavi se onima kojima to smeta.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Friends' Central Perk (@just_._tribbiani) on Jun 1, 2019 at 12:56am PDT

Bik – Ganter

Iako nije među glavnim likovima, Ganter je i dalje važan deo serije. On nalikuje ljudima rođenim u znaku bika zato što voli svoje običaje i rutinu, srećan je tu gde se trenutno nalazi i sveukupno je veoma opuštena i mirna osoba. Čini se da ga ne uznemirava ni način na koji se glavni likovi odnose prema njemu, ali povremeno može da bude veoma ljubomoran.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ☆☆☆ friends scenes ☆☆☆ (@friends.lobster) on Jan 8, 2016 at 3:55pm PST

Blizanci – Čendler

Blizanci imaju najviše razloga da se poistovećuju sa Čendlerom. Oni su poznati po sjajnom smislu za humor i dobroj pripovedačkoj sposobnosti, ali takođe su i znak koji traži ljubav i prihvatanje ostalih. Čendler često koristi svoje viceve i priče kako bi prikrio sve svoje slabosti i naterao druge ljude da im se dopadne.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Chandler Bing (@friends_chandler) on May 16, 2020 at 1:12pm PDT

Rak – Kerol

Rakovi su po prirodi brižni znak, koji prikazuje mnoge majčinske osobine. Kerol je u seriji i bukvalno majka, ali to nije sve što je vezuje za ovaj zak. Ona je fina i puna ljubavi i prema svima onima prema kojima ne mora da bude i obično daje veoma dobre savete, baš kao i rakovi.

Lav – Dženis

Ovo je lik koga fanovi smatraju ili neverovatno iritantnim, ili vrlo potcenjenim, ali Dženis ima mnogo toga zajedničkog sa lavovima. Ona je dobrodušna i verna osoba, spremna da oprosti Čendleru svašta. To davanje druge štanse i opraštanje je karakteristično za lavove, koji ponekad mogu i da budu nepodnošljivi nekim ljudima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Friends Turkish Fan (@friendsfanpge) on Apr 20, 2020 at 7:01am PDT

Devica – Monika

Možda i najočigledniji izbor na listi, zato što Monika ima mnoge osobine tipične device. Brižna je, voli da bude domaćica, a neverovatno voli čišćenje, organizaciju, liste i držanje svega pod kontrolom. To uopšte ne moraju da budu loše osobine i navike, pogotovu ako se koriste na pravi način.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by westanfriends (@f.r.i.e.n.d.s_addicted) on Jun 13, 2020 at 7:11am PDT

Vaga – Rejčel

Verujemo da bi Rejčel bila vaga u znaku, zbog toga što je vrlo druželjubiva, otvorena i posvećena svom izgledu. Ona je dobar primer obe kranje strane vaga, jer je u početku prikazana kao razmažena i površna, a kasnije dosta napreduje i koristi svoju ljubav prema lepoti i kreativnosti. A uz sve to je i veoma zabavna.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by always friends ❤️ (@friends4everfan_) on Jun 12, 2020 at 4:03am PDT