Evo koje kolege vam rade iza leđa, a sa kim možete popiti kafu!

Index.hr/S.Ć. | astro 2020-10-24 22:04:46 2020-10-24 22:04:46

Sa jednima možete ostvariti veoma dobar odnos, dok ove druge trebate izbegavati

Shutterstock, ilustracija

Često na random mestu možete videti skup ljudi koji su totalno različitih karaktera. Jedan od njih je glasan, drugi je pun humora, neki su direktni, neki su tihi, a neki žele da budu u svemu prvi. Postoje kolege koje se dopunjuju i pomažu, ali postoje i oni, koji jedno drugom zabadaju nož u leđa. Neke horoskopske znake prosto spoji lepa energija i tada, kada se uklope, uspevaju da ostvare fenomenalne poslovne rezultate. A, postoje i oni koji nemaju iskrene misli o kolegama, pa im često ni jedan projekat ne ide od ruke.

Strelac-Blizanac-Vaga

Ove konstelacija pravi dobre kolege s posla, jedan mali dobar tim, jer sva tri znaka nisu previše dominantna kada je posao u pitanju. Oni želje razgovarati, žele dogovor i ne vole napete situacije na poslu. Svaki izazov na poslu rešavaju u miru i polako. Znatiželjni su i otvoreni uvek za saradanju sa drugim kolegama.

Ovan-Vodolija

Oba znaka nemaju vremena za gubljenje. Ne podnose neiskrenost i laž, surovo su iskreni i direktni, što je lepa osobina kada je timski, zajednički rad u pitanju. Oboje se osećaju neugodno kada se rad ne završi na vreme i u radu uvek su optimisti. Vodolija dolazi uvek brzo do rešenja, a Ovan je vešt u komunikaciji sa svojim kolegama. Stvarno dobar tim!

Bik-Rak-Riba

Ova tri znaka su vrlo nesebična I uvek se možete osloniti na njih. Oni su saosećajni, ljubazni I strpljivi.Oni ne vole nagle promene i ne mogu prihvatiti kritike i negativnosti na radnom mjestu. Ove konstelacije dobro rade zajedno jer imaju toliko toga zajedničkog. Imaju isti pogled na iste probleme i iskreno posavetuju jedni druge.

Škorpion-Jarac

Škorpion i Jarac su predani ljudi. Škorpion uvek daje maksimum od sebe, a Jarac može biti vrlo strpljiv i hladan. Jako dobro rade zajedno, jer su u stanju da poslušaju jedno drugo i da se međusobno dopunjuju u razlikama. Dešava se da ponekad imaju sukob, ali i tada su u stanju da se podrže jer im je posao i krajnji rezultat uvek mnogo važan.

Expand player
Pogledajte više