Device čekaju nove poslovne ponude, Rakovi mogu da uplove u neobaveznu avanturu...

Alo.rs/T.P. | astro 2020-02-10 17:10:55 2020-02-10 17:10:55

Pogledajte šta vam zvezde poručuju!

Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Ne želite da odustanete od planova koje ste napravili iako niste baš blizu njihove ralizacije. Spremni ste da uložite više vremena i truda kako bi ostvarili svoje zamisli.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana imati neko novo ljubavno poznanstvo. Pred vama je period koji vam donosi nove susrete.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa pritiskom su naglašeni kod vas. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete biti skloni problemima, pa je važno da se čuvate.

BIK

POSAO: Ako budete bili preterano impulsivni stvorićete probleme na poslu, ne samo sebi već i drugima. Možete da očekujete da ćete danas imati dan pun raznih izazova.

LJUBAV: Razmšljate o braku ali niste sigurni da li voljena osoba želi isto što i vi. Moguće je da vam odnos nije bio sjajan u prethodnom periodu i da se udaljavate malo.

ZDRAVLJE: Čuvajte se u saobraćaju. Današnji dan vam može doneti određene rizike na ovom planu. Važno je da izbegavate bilo kakve distrakcije i svakako, da izbegavate alkohol.

BLIZANCI

POSAO: Povoljan je dan za bavljenje privatnim biznisom. Ukoliko planirate pokretanje sopstvenog posla bićete veoma zadovoljni. Današnji dan vam je povoljan za ovo polje.

LJUBAV: Ukoliko ste u zajednici, očekuje vas poboljšanje komunikacije sa voljenom osobom. Pred vama je period koji može da donese neko novo poznanstvo ako ste slobodni.

ZDRAVLJE: Ukočenost u predelu vrata vas muči. Pred vama je period koji vam može doneti poteškoće sa zdravljem. Maksimalno se posvetite sebi u narednom periodu.

RAK

POSAO: Jako je važno da imate dovoljno hrabrosti da istupite i da se zauzmete za sopstveno mišljenje u poslovnom okruženju. Pred vama je period u kojem je moguće napredovanje.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja nije pokazala spremnost za ozbiljnu vezu ali avanturu možete imati sa njom. Ako ste spremni za nešto neobavezno, imaćete lepe trenutke.

ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivoj koži. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni problemima sa dermatološkim smetnjama. Oko svega se posavetujte sa vašim lekarom.

LAV

POSAO: Moguće je da imate potrebu za poslovnim promenama i da ste spremni da uradite sve kako biste ih ostvarili. Pred vama je povoljan period kada je u pitanju pokretanje novog posla.

LJUBAV: Ne dopada vam se to što je partner postao preterano posesivan i ljubomoran u odnosu prema vama. Imate potrebu da se od njega udaljite i da nađete više vremena za sebe.

ZDRAVLJE: Vodite računa kada je u pitanju žuč. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni problemima sa varenjem, a želudac će vam biti posebno osetljiv. Posetite lekara.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete promene na polju zarade, pred vama je povoljan period za neke nove poslovne ponude. Budite spremni da širite svoje vidike na ovom polju.

LJUBAV: Možete da se nadate jako dobroj situaciji sa partnerom. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati šansu da popravite vaš odnos. Potrudite se da date sve od sebe da poboljšate vaš odnos.

ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt je naglašen kod vas. Tokom današnjeg dana možete da budete skloni upalama i infekcijama. Pred vama je period u kojem ste jako osetljivi.

VAGA

POSAO: Prilično ste nervozni i nije vam lako da ostvarite poboljšanje poslovne situacije jer se ne trude svi oko vas na isti način. Neke poslovne obaveze ćete ipak morati sami da završite.

LJUBAV: Vama je jako važno da pored sebe imate osobu sa kojom možete da razgovarate o svemu. Očekuje vas period koji vam može doneti susret sa jednom posebnom osobom.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti. Važno je da ne dehidrirate. Redovan unos vode blagotvorno deluje na sve funkcije u organizmu. Radite na stvaranju zdravijih navika.

ŠKORPIJA

POSAO: Ne biste trebali da očekujete značajnije promene na poslovnom polju danas. Pretežno ćete se baviti uobičajenim, rutinskim poslovima koji bi mogli da vam budu i pomalo dosadni.

LJUBAV: Maštate o osobi koju poznajete i sa kojom imate prijateljsku komunikaciju. Ne znate kako da joj priđete. Možete da očekujete da će vas sudbina na neki čudan način spojiti.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta kod vas u narednom periodu. Bićete skloni problemima sa zdravljem u većoj meri. Pred vama je period koji vam donosi komplikacije.

STRELAC

POSAO: Ozbiljno razmišljate o potražnji posla u inostranstvu. Moguće je da ćete tamo pronaći svoju sreću. Spremni ste da pokušate nešto sasvim novo i da menjate okruženje.

LJUBAV: Postepeno vaša veza sa voljenom osobom može da napreduje. Pred vama je period u kojem možete doneti važne zajedničke odluke koje će obeležiti vašu vezu na neki način.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa sinusima su naglašeni kod vas. Naredni period bi mogao da vam donese poteškoće na ovom polju. Budite spremni da više pazite na sebe.

JARAC

POSAO: Ukoliko ste bez posla, pred vama je šansa da ostvarite novi dogovor koji bi vas vodio ka zaposlenju. Možete da očekujete da ćete dobiti pomoć od strane poznanika.

LJUBAV: Razmišljate o većim ljubavnim promenama. Niste zadovoljni u trenutnoj vezi i ne možete više da izdržite pored partnera koji vam ne daje ono što vam je potrebno na ljubavnom polju.

ZDRAVLJE: Veoma dobro stanje sa zdravljem vas očekuje. Pred vama je period u kojem ćete biti puni energije i snage. Očekuje vas faza u kojoj će vam prijati bavljenje sportom.

VODOLIJA

POSAO: Spremni ste da se posvetite poslu kako biste uspeli u budućnosti da ostvarite napredovanje na ovom polju. Očekuje vas dobra faza u kojoj ćete biti zadovoljni.

LJUBAV: Moguća je nova veza uskoro. Osoba koja vam se dopada će vam staviti do znanja da nije ravnodušna prema vama. Bićete spremni da joj pokažete svoja iskrena osećanja.

ZDRAVLJE: Skloni ste pucanju kapilara. Pred vama je period u kojem ćete imati probleme na polju zdravlja. Izbegavajte naprezanje. Oko svega što vas muči se posavetujte sa vašim lekarom.

RIBE

POSAO: Došli ste do nekih važnih odluka na poslovnom polju. Realizacija vaših ideja konačno ide u jednom dobrom smeru u kojem ste se i ranije nadali da će ići.

LJUBAV: Želite da zadržite voljenu osobu i da joj pokažete da prema njoj imate iskrene i prave emocije. Pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni emotivnom situacijom.

ZDRAVLJE: Skloni ste gojenju i moguće je da ćete imati probleme sa zdravljem zbog toga. Posavetujte se sa nutricionistom na temu promene režima ishrane kako bi vam bilo bolje.

Expand player
Pogledajte više