Bikove čeka dan pun strasti, Vage započinju novu vezu...

Alo.rs/T.P. | astro 2020-04-05 13:49:51 2020-04-05 13:49:51

Pogledajte šta vam zvezde poručuju...

Shutterstock

OVAN

POSAO: Možete imati sreće na polju posla tokom današnjeg dana. Pred vama je prilika da neke stvari jasnije definišete. Očekuje vas period u kojem se možete rešiti nekih problema.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja nije istog porekla kao i vi. Očekuje vas veoma zanimljiva komunikacija sa njom. Možete da očekujete postepeno zbližavanje i pokretanje ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Moguća je slaba cirkulacija u predelu nogu. Generalno je pred vama dan u kom drastičnijih i većih problema sa zdravljem neće biti, imate dosta sreće na ovom planu.

BIK

POSAO: Možete da se nadate pozitivnim promenama na ovom planu. Pred vama su srećne okolnosti koje će uticati na poboljšanje vaše zarade kao i obima posla. Bićete zadovoljni.

LJUBAV: Lako biste mogli da se upustite u novu vezu sa osobom koja vas magnetski privlači. Pred vama je dan ispunjen strastima. Uživaćete u jako lepim trenucima sa osobom koja vam se dopada.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana imati višak energije. Očekuje vas period u kojem će vam prijati vežbanje od kuće, pa se malo aktivirajte oko toga.

BLIZANCI

POSAO: Pred vama je mogućnost da promenite svoje poslovne okolnosti ili čak da promenite i radno mesto. Iskoristite šansu koja vam se ukazala i bićete veoma zadovoljni ishodom.

LJUBAV: Moguće je da ćete osetiti veliko olakšanje kada sa jednom osobom budete raščistili za sva vremena. Sada ćete okrenuti novi list i pokazati svima da ste spremni za promene.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima ili urogenitalnim traktom. Skloni ste upalnim i bolnim stanjima. Posavetujte se sa vašim lekarom o tegobama koje vas muče na ovom polju.

RAK

POSAO: Nalazite se u prilično napetom poslovnom okruženju koje vam nameće određenu dozu pritiska. Moguće je da se ne osećate dobro i da biste najradije pokrenuli promene.

LJUBAV: Moguć je kontakt sa jednom veoma zanimljivom osobom koja ka vama šalje neke senzualne vibracije. Želite nešto više od poznanstva. Niste sigurni kako to da dobijete.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Važno je da se posvetite potrebama svog organizma i da se potrudite da na neki način ojačate svoj imunitet. Posavetujte se sa lekarom koji će vam dati smernice.

LAV

POSAO: Skloni ste rizicima tokom današnjeg dana, ali bi bolje za vas bilo da ipak u svemu nađete meru. Moguće je da ćete imati neke manje gubitke na ovom polju.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je veoma aktivna na svim poljima i kojoj se na neki način divite. Želite da ostavite dobar utisak na nju. Pred vama je veoma povoljan dan za flert.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na ovom polju. Možete da se okrenete pozitivnoj strani života i da uživate u svemu onome što je ispred vas. Potrudite se da ne mislite na loše stvari.

DEVICA

POSAO: Moguće je da ćete u narednom periodu donositi neke važne odluke vezane za vaše poslovno polje. Spremni ste da pravite promene i da se okrenete prilikama za proširenje i napredovanje.

LJUBAV: Ne dopada vam se atmosfera koju imate sa bračnim partnerom. Previše napetosti oko sitnica vam samo kvari inače dobro raspoloženje. Možete da očekujete pozitivne vibracije sa novim poznanikom.

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem bi mogli da vas muče tokom današnjeg dana, pa je važno da pazite na svoju ishranu. Nemojte da jedete hranu sumnjivog porekla.

VAGA

POSAO: Poslovno putovanje vam se sada može isplatiti. Pred vama je veoma povoljan period za profesionalnu stranu života. Očekuje vas veći napredak nego što ste se nadali da ćete ostvariti.

LJUBAV: Očekuje vas zbližavanje sa osobom sa kojom već neko vreme aktivno flertujete. Nova veza je na pomolu. Možete da se nadate zanimljivoj atmosferi na ovom polju danas.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Pred vama je period u kojem možete da imate tegobe zbog loših navika. Vreme je da na neki način menjate svoje svakodnevne rutine.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete važne finansijske promene tokom današnjeg dana. Ne brinite, sve će se dobro završiti. Novac koji dolazi do vas će vam značajno popraviti raspoloženje.

LJUBAV: Pred vama je veoma povoljan dan kada je u pitanju emotivno polje! Možete da se nadate jako lepim dešavanjima. Nova osoba u vaš život unosi mnogo sreće i zadovoljstva.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani koja bi mogla da bude polazna tačka mnogih problema kod vas. Posavetujte se lekarom koje navike treba menjati kako bi vam zdravlje bilo bolje.

STRELAC

POSAO: Izborite se sa svojim dilemama, naučite da donesete čvrstu odluku i da svoje mišljenje iznesete pred velikim brojem ljudi. Moguće je da zbog unutrašnjih nesigurnosti ispaštate.

LJUBAV: Potreban vam je partner koji će vam pružiti ljubav, sigurnost i utehu a to nemate u trenutnoj, neobaveznoj vezi. Moguće je da ste spremni da nastavite dalje ka novim poznanstvima.

ZDRAVLJE: Glasne žice su vam osetljive kao i grlo. Izbegavajte unos gaziranih i hladnih napitaka, cigareta, alkohola i svega što bi moglo na neki način da vam nadraži grlo.

JARAC

POSAO: Tokom današnjeg dana nećete imati veće poslovne promene. Sve ostaje prilično isto kao pre. Možete da budete prilično opušteni i da uživate u danu koji je ispred vas.

LJUBAV: Možete da se nadate veoma lepim trenucima sa voljenom osobom. Vaša veza je iz dana u dan sve bolja i lepša. Ukoliko ste slobodni, zaintrigiraće vas jedna šarmantna Vaga.

ZDRAVLJE: Redovnije jedite i unosite dovoljno tečnosti. Nemojte da se iscrpljujete. Dajte sebi vremena da se oporavite od problema koje ste imali u skorijoj prošlosti sa zdravljem.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete veoma konstruktivnu atmosferu u svom radnom okruženju. Pred vama je povoljan dan. Iako je nedelja veoma ste posvećeni svojim obavezama i to vam prija.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljivu komunikaciju sa osobom koju ste nedavno upoznali u svom bliskom okruženju. Nadajte se lepim dešavanjima u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Loša cirkulacija u predelu nogu bi mogla da vam stvara manje tegobe. Pokušajte da se odmarate i da se ne naprežete previše, a prvom prilikom posetite lekara radi saveta.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete da će vaše ideje i predlozi vezani za poslovno polje biti veoma pozitivno prihvaćeni. Pred vama je period u kojem će se otvoriti prilika za napredovanje.

LJUBAV: Možete da očekujete novo emotivno poznanstvo koje vam dolazi preko kruga prijatelja i poznanika. Uživaćete u komunikaciji sa osobom koja vam veoma prija.

ZDRAVLJE: Sasvim dobro zdravlje vas očekuje, ne biste trebali da imate bilo kakve probleme na emotivnom polju. Uživaćete u pozitivnoj atmosferi i lepim emocijama koje se pojavljuju

Expand player
Pogledajte više