Astrolozi se konačno složili: Ovo je najgori znak zodijaka kroz celu istoriju!

Alo.rs/T.S. | astro 2020-07-31 12:58:50 2020-07-31 12:58:50

Ako ste isuviše sujetni i ne možete da podnesete bolnu istinu, bolje ga ne čitajte.

Shutterstock, ilustracija

Među brojnim astrolozima postoje polemike oko pitanja koji je najgori znak horoskopa. Kroz celu istoriju nisu mogli da uržuže mišljenja, ali sada su konačno presekli i odlučili.

Nikada se neće složiti u potpunosti, ali većina kaže da je to jarac.

Ženski jarac!

Pravi pravcati goniči robova, veruju u sudbinu do zadnjeg slova, reč "oprosti" ne postoji u njihovom rečniku. Možete živeti pored njih ceo život, biti u braku, a nikada ne saznati što vam imaju reći.

Osećanja ne znaju iskazati rečima, pa te umesto volim te, često dočeka "ajde u ku*ac". Prodali bi guzicu za društveni status.

Kukavica je, on beži glavom bez obzira čim rizik postane veći. Bežanje i ostavljanje na cedilu je nešto sto radi i radiće ceo život.

Ako i uspete uhvatiti to govno da bi se osvetili ne očekujte zadovoljstvo da vidite patnju na njenom licu dok je gazite. Jer evo druge kljucne stvari u vezi nje: Ona je frigidna. Emotivno nepismena.

Nesposobna da pokaze svoje emocije , a kamoli da ih prima ili pruža. Kada se podvuče crta ona je previše spora , mračna i siromašna da bi sa njom osetili pravu radost i zadovoljstvo života.

Klonite se te iskompleksirane frigidne kukavice. Shvatičete da vama dominira neko ko ne vredi, ne može i ne pruža ništa.

Ali … postoji izuzetak ako nađete kozu čiji je zagrljaj topao i jak, čije su suze tuge i radosti redovna pojava na njenom licu, zgrabite je i ne pustajte jer ste našli čisto zlato.

Expand player
Pogledajte više