Grudi brushalter
Shutterstock

 

Rak dojke

printscreen

Rak dojke, Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

"Nisam ni sanjala da ću ikad u životu postaviti ovakav status i fotografiju na Fejsbuku. Ali, molim vas, pročitajte i još važnije, pogledajte. Ovo je slika moje leve dojke. Mala modrica je mesto biopsije. Rupica koja jedva da se vidi sa leve gornje strane je redak simptom raka dojke. Trepnite i nećete ga videti. Ja sam ga primetila zahvaljujući tekstu na koji sam naišla na Fejsbuku.", napisala je Varnerova status na svom profilu i dodaje:

"Jedna sam od srećnica jer sam ga uhvatila u ranoj fazi i imam sve osnove da verujem da ću se izvući. Kvržica u mojoj dojci postoji iako je ne vidim i ne osećam. Ne osećam se loše. U suštini mi nije ništa osim što imam rupicu na grudima. Molim vas, dobro posmatrajte sebe i terajte svoje voljene da se pomno pregledaju. Ako sam ovom slikom pomogla samo jednoj osobi, moj cilj je ostvaren", napisala je Kler uz fotografiju.

Komentari (1)

Jana

28.10.2018 00:13

Evo ja cu reci da imam bas tako na dojci i da nemam tumor nego ciste bas tu a tumor sam operisala prosle godine i nije bio na tom mestu a kontrolisem krv i idem na kontrolu svaki mesec.