Krompir
Profimedia
Krompir

Profimedia

Krompir, Foto: Profimedia

Ova dijeta uključuje i niskomasni jogurt, a ako pratite uputstva, možete da izgubite i do pet kilograma za tri dana.

Skrob koji krompir sadrži, uz mlečne kiseline iz jogurta, obezbeđuje telu dovoljan dnevni unos kalorija, a skrob u kombinaciji s vodom, daje osećaj sitosti.

Prvi dan

Doručak: Jedan kuvani krompir bez soli i jedna čaša jogurta.

Ručak: Dva kuvana krompira bez soli i jedna čaša jogurta.

Večera: Dve čaše jogurta.

Drugi dan

Doručak: Jedna čaša jogurta.

Ručak: Dva kuvana krompira bez soli i jedna čaša jogurta.

Večera: Jedan kuvani krompir bez soli i jedna čaša jogurta.

Treći dan

Doručak: Jedan kuvani krompir bez soli.

Ručak: Jedan kuvani krompir bez soli i jedna čaša jogurta.

Večera: Jedna čaša jogurta.

 

Vrlo važna napomena jeste da ne smete da zamenite kuvani krompir prženim.

Kuvani krompir sadrži mnogo vitamina i minerala, kao i vlakna koja ubrzavaju varenje, dok jogurt reguliše rad probavnog sistema, uklanja višak vode i toksine iz tela.

Komentari (3)

Mimi

26.03.2017 18:32

I posle ta tri dana pravac na neku kliniku da vidite šta ste uradili sa organizmom i koliko ste sroljali imunitet. O jo jo efektu tj. vraćanju kilograma, koji se na ovakav način gube, svi znamo. Probušiti kašiku i ne glupirati se na ovakav način!

Aa

27.03.2017 00:40

Ovo je tacno, sto se krompira tice... Jedan period svog života u kuci je imao samo krompir da se jede, tako da sam samo jela kuvani krompir, a linija je tada bila najbolja.... Hvala bogu taj period je prosao, jer suprug radi, a pre svega jer imamo troje dece...i sve je super... Ali ipak je bio lep period.... I ne treba da se zaboravi, da bi se sve sto je vise od toga cenilo. ☺️

Kvazimodo Sorabius

27.03.2017 07:29

Krompir, uz pasulj i kukuruz, jedna od retkih stvari iz Amerike (kontinenta) koja nam je dosla, a da je zivoto-vredna. Ostale stvari: duvan, droga pa do paradajza - neka, hvala! Indiosi nama krompir, pasulj i kukuruz, mi njima sifilis i vatrenim oruzjem. Krompir je glavna i skoro jedina hrana logorasa, pa vidite...