Popusti za Tursku, Egipat i Grčku ističu!

Alo.rs | Saveti 2020-02-26 23:04:14 2020-02-26 23:04:14

All inclusive ponuda!

Promo

Čuvena ultra all inclusive ponuda, odličan provod, dobra hrana, gostoprimstvo, čisto more i prelepe plaže ono je što Tursku čini vrlo popularnom destinacijom.

 Tu je nekoliko barova, uključujući bar pored bazena i bar na plaži. Usluga je ultra all inclusive, a aktuelan popust do 27%!

Hurgada je biser Crvenog mora i jedna on najpopularnijih turističkih destinacija na svetu. Poznata je po tirkiznom moru, toplom i čistom, belim peščanim plažama, ali i luksuznim hotelima koji garantuju komfor i uživanje.

Nudi brojne mogućnosti za opuštanje i zabavu, kao i raznovrsne sadržaje za najmlađe posetioce. Sve sobe su moderno uređene i sadrže: kupatilo sa tuš kabinom/kadom, fen za sušenje kose, LCD Sat TV, telefon, mini bar, klima-uređaj, ketler za kafu/čaj, sef, besplatan Wi Fi internet, balkon ili terasu. U all inclusive usluzi ovog hotela možete uživati po ceni već od 660€!

U ponudi su 5 restorana, u kojima se služe jela italijanske, meksičke, indijske i orijentalne kuhinje, aqua park, spa i fitnes centar, 6 otvorenih bazena i 2 dečja, 3 vodena tobogana, đakuzi na otvorenom. Sobe su prostrane i moderno uređene, a poseduju kupatilo sa kadom/tuš kabinom, fen za sušenje kose, telefon, SAT/TV, mini bar, sef, klima uređaj, WiFi internet, koji se dodatno plaća. Usluga je all inclusive elite, a popust do 30%!

Pored toga što je domovina bogova, filozofije i demokratije, Grčka je i jedna od omiljenih destinacija za letovanje u našem narodu. Prirodne lepote uokvirene impresivnim planinskim predelima, divlje obale i čarobne plaže, vrhunska gastronomija i gostoljubivo stanovništvo nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Jedno od najvećih, najpopularnijih i najluksuznijih letovališta Grčke je Porto Carras, smešten nedaleko od Neos Marmarasa. Kompleks ima sopstvenu marinu, najveću u jugoistočnoj Evropi, veliku privatnu plažu, sopstveni vinograd, najveći teren za golf u Grčkoj, dva nadaleko poznata spa centra sa bazenima sa grejanom morskom vodom, heliodrom, pozorište, bioskop, podrum najboljih vina sa vinotekom...

 

Expand player
Pogledajte više