Seks
shutterstock
Seks

shutterstock

Seks, Foto: shutterstock

Uprkos tome što nisu toliko dobri u umetnosti izražavanja, muškarci su jako dobri u zapažanjima. Oni i te kako zapažaju svoje partnerke. Kada primete nekoga sa puno intenziteta, oni naiđu na neke male stvari koje zavole. Namerno ili ne, vaš momak ih obožava.

Evo nekoliko primera:

1. Ljubav

Muškarci vole ljubav. Oni to nikada neće priznati jer vole svoju "mačo" masku, ali to je ipak istina. Mali kompromisi i žrtvovanja koja činite za muškarca njemu znači sve. Možda vam to neće reći, ali obožavaju vašu pažnju.

2. Sve za sreću

Muškarci ne vole samo ljubav. Oni vole koliko je iskrena vaša ljubav. Svi znaju da kada prava žena voli muškarca i njena ljubav je uzvraćena, ona to vraća na neverovatne načine. U njenim pokušajima da ga voli još više, učiniće sve da mu izmami osmeh. I on to jednostavno obožava.

3. Pogled jeste bitan

Nemojte ovo pogrešno da shvatite. Ne pričamo o vašem fizičkom izgledu ili o vašim oblinama. Ovde pričamo o onim malim skrivenim pogledima koje mu dajete s vremena na vreme. Vaš muškarac obožava kada ga tako gledate. Nemate pojma šta mu radite sa tim vašim pogledom, da, da, znate vi kojim.

4. Pustite tu kosu!

Svaki muškarac voli kosu! Voli vaše nenamerno (da li je?) prevrtanje sa jedne na drugu stranu, svake sekunde. Voli način kada je obrćete oko prsta. Zato devojke, investirajte u dobar balzam i izgledajte neodoljivo.

5. Nasmejte se!

Najbolja šminka koju devojka može da nosi jeste osmeh. Kliše, ali istina. I to je kliše sa razlogom. Možda zvuči "ljigavo", ali muškarci obožavaju vaš osmeh. I voli ga još više ako je on razlog koji stoji iza njega.

6. Odlučnost

On voli vaš fokus i odlučnost. To je jedna od neodoljivih stvari kod vas za njega. Vaš fokus njega potpuno defokusira.

7. Njegova garderoba je sada moja!

Ima nešto u devojci, njegovoj devojci, koja nosi njegovu garderobu. Njegovo srce jednostavno preskoči. Možda to nije neka velika stvar za devojku, ali za muškarca, znači da ste njegova! Plus izgledate savršeno u u tako vrećastim stvarima.

8. Razbijanje predrasuda i okvira

Muškarac ne voli ništa više nego kada mu devojka prva napiše poruku, pozove ga prva i svaku stvar radi "prva" koja se inače ne zahteva od nje. To je mali gest, ali njemu mnogo znači. Pokazuje mu da vam je stalo do njega više od "okvira društva".

Seks

shutterstock

Seks, Foto: shutterstock

 

Komentari (1)

XXL

17.06.2018 11:36

Naravno i pod 9. muškarac voli da ga njegova izabranica čeka ... kada dođe sa puta, posla nebitno ali je Ona prva koju želi da vidi i oseti njenu blizinu.