MUŠKARCI, OBRATITE PAŽNJU! Seks poza u kojoj svaka žena garantovano dostiže eksplozivan orgazam!

Seksualna terapeutkinja dr Lori Bakli odgovorila je na jedno od najčešćih i najvažnijih pitanja o seksu: koja poza ženi omogućava da doživi orgazam?

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav
Foto: Shutterstock, ilustracija

Bakli smatra da je naziv G tačke veoma zbunjujuće jer se ne radi o tački, već o jednom području unutar vagine, pa ona savetuje parove da eksperimentisanjem pokušaju da pronađu to područje kako bi saznali da li ženi odgovara takva stimulacija.

 

Osim toga, doktorka je odgovorila na pitanje koja je to poza najbolja za ženski orgazam.

Iako se vrhunac, naravno, može dostići na više načina, a svakoj ženi odgovara različita vrsta stimulacije, Bakli preporučuje pozu „žena na vrhu“. Ovaj položaj je tako dobar, jer u njemu žena sama kontroliše brzinu i dubinu penetracije, a takođe je moguća i stimulacija klitorisa – to možete činiti sami, ili prepustiti zadovoljstvo partneru.

Seks, strast, par, vođenje ljubavi, predigra
Foto: Shutterstock, ilustracija

"Većini žena je direktna stimulacija klitorisa potrebna kako bi doživele orgazam, stoga je ova poza idealna“, objašnjava Bakli.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Sanja
  11/01/2019 - 11:10
  Najjci orgazam dozivim u doggy pozi, tada partner najdublje i najsnaznije prodire u mene, a njegovi testisi udaraju o klitoris i na taj nacin ga stimulisu istovremeno sa vaginalnom stimulacijom.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi