Prevario sam svaku ženu koju sam voleo

N. S. | Saveti 2016-09-10 18:16:06 2016-09-10 18:16:06

Ovaj muškarac je iskreno ispričao zašto je prevario svaku ženu sa kojom je bio u vezi, ali i šta mu se dogodilo pa je prestao sa tim.

Profimedia.rs

Varali su vas, to nije vaša krivica. Znam jer ja sam jedan od onih koji varaju!

Nikada se ne nadate da će se to i vama dogoditi, barem ne od ove osobe, zato što je ovo bilo drugačije, ništa kao ikada pre.

Ovo je njegova ispovest:

"Ako vas je netko varao, to nema nikakve veze sa vama. Verujte mi! Ne kažem to samo da bi se osećali bolje. Znam za neke izgovore koje su vam tada govorili, da ste ih zanemarili, doveli ste ih do ludila, jednostavno se dogodilo i nije ništa značilo, bili su pijani, pa nisu znali što rade itd.

Znam što vam govorim jer ja sam bio takav tip, varao sam svoju ženu. To je na kraju dovelo do toga da smo se razveli i naš sin je sada živi u dva različita stana. Varao sam i sve devojke sa kojima sam bio pre braka. Ali, ono što tada nisam znao, a nisu ni one - problem nije bio u njima, problem je bio u meni.

Zašto sam ih varao? Varao sam ih zato što sam bio takav. Nisam ih varao zbog toga što su one bile ovakve ili onakve. Mogu iskreno da  priznam kako sam imao neke zaista fantastične žene u svojem životu, ali to me nije sprečilo da ih prevarim.

Majka mi je govorila da ću postati sličan ljudima koji me okružuju. I bilo je tako. Svi moji prijatelji varali su svoje devojke i žene. Moja filozofija o tome što sam tada radio bila je sasvim prihvatljiva, nisam video ništa loše u tome što varam žene.

To je i bio razlog zašto sam se stalno družio sa ljudima koji varaju svoje partnere. Hteo sam biti u društvu gde je moje ponašanje prihvatljivo. Da sam bio diler, družio bi se s dilerima. Bio sam preljubnik i družio sam se sa drugim preljubnicima.

Evo kako sam prestao sa time.

Jednog dana sam odlučio da želim da budem bolja osoba. Odlučio sam postati bolji koliko god to mogu. Više nisam bio zadovoljan sa samim sobom, sa svojim izgledom, emocionalnim životom, finansijama, društvenim i ljubavnim odnosima.

Nisam bio zadovoljan ni jednim jedinim delom svog života i odlučio sam to promeniti. Promena je zahtevala novi način razmišljanja i celu novu životnu filozofiju.

To što sam prestao varati žene samo je posledica moje čvrste odluke da se promenim.

Više se ne družim sa preljubnicima i sa ljudima kojima je takvo ponašanje prihvatljivo."

 

Expand player
Pogledajte više