Lupa Kravata Čistoća Fleka Prevara Preljuba Dokaz
Shutterstock
ljubav prevara neverstvo
Ukoliko vam na prvi pogled deluje kao "dečko koji vara", tako će verovatno i biti, Foto: Profimedia

Samujete već godinama, ili apsolutno svakog trenutka proveravate gde je vaš dragi i šta čini. Možda ne morate to da radite. Naučnici tvrde da vas muškarac nikad neće prevariti ukoliko su ovi uslovi ispunjeni, ali isto tako napominju i šta muškarce nagoni na prevaru.

Jednako zarađujete

Naučnici tvrde da je manje verovatno da će vas partner prevariti ukoliko imate približno istu platu. Drugim rečima, trebalo bi da brinete ukoliko vi zarađujete mnogo više od njega, ili on od vas.

Verni drugari

Muškarci često znaju da budu podvodljivi, te će vas prevariti ukoliko to rade i njegovi prijatelji. Ukoliko njegovi drugari imaju srećne veze i brakove, i ne razmišljaju da prevare ženu, to verovatno neće učiniti ni vaš dragi.

Pokažite mu da ga volite

Svi misle da većina muškaraca vara svoje žene jer nisu seksualno zadovoljeni. Međutim, to nije istina. Psiholozi tvrde da muškarci varaju kako bi bili emotivno ispunjeni. Zbog toga je jako važno da mu pokažete da ga volite, kako ljubav ne bi tražio na drugom mestu.

Porodica

Jedinci su često skloni tome da moraju da zadovolje svaku svoju želju, te ih ništa ne sprečava da zavire i pod svaku suknju koja im se nudi. Momci iz velikih porodica su potpuno drugačija priča. Oni su vrlo posvećeni porodici tako da će učiniti sve da je ne rasture.

Potencija

Ljudi koji se lako uzbuđuju, češće varaju. Jednostavno, potrebno im je da zadovolje svoje seksualne apetite.

Šesto čulo

Ako vam on deluje kao neko ko nikad ne bi prevario svoju devojku, verujte svojoj intuiciji. Međutim, ukoliko izgleda kao da bi, tako će vrlo verovatno i biti, tvrde naučnici.