Ovo je 5 KLJUČNIH razloga zašto muškarci SANJAJU O ANALNOM SEKSU: Psiholozi našli odgovore na večno pitanje koje muči SVE ŽENE

Ovo sigurno niste znali

 

Seks
Seks, Foto: Profimedia.rs

San snova većini muškaraca, najveća mora damama… analni seks odvajkada je tabu. Psiholozi kažu da je jačem polu ovo najslađi mogući začin seksualnog života i za to imaju pet dokaza.

1. Analni seks je potpuno drugačije iskustvo od vaginalnog seksa.

2. To je nov egzotičan začin seksualnog života. Do analnog seksa vam ne bi toliko stalo da je to nešto što apsolutno svi parovi na svetu redovno čine. To nije uvek na jelovniku, pa kad se jednom pojavi u specijalnoj ponudi, muškarci ga silno žele.

3. Iako nije čudan, analni seks je i dalje tabu. Nije toliko šokantan, ali je taman dovoljno tabu-tema jer nije uobičajen. A zato što deluje pomalo zločesto, odmah je i privlačniji muškarcima.

4. Nije svako doživeo to iskustvo. To je nešto posebno, nešto drugačije.

5. Budući da ga sve ovo navedeno čini retkim u seksualnim vezama, muškarci ponekad žele da ga isprobaju baš zbog toga. Zanimljivo je da mnoge dase ne privlači toliko sama pomisao na analni seks, koliko ideja da mogu iskreno da se pohvale da su ga i oni bar jednom probali.

 

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Sanja
  05/12/2018 - 23:58
  Analni seks dolazi u obzir samo kad je dupla penetracija, inace ne razumem zasto bih ga pored slobodne vagine primala u anus.
  • Starogradsko @Sanja
   06/12/2018 - 10:54
   Veoma pametno razmisljanje...to je prava stvar
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi