seks
Shutterstock
seks

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Za svaki slučaj, budite blizu nekog „rezervnog“ oslonca…

Znate onaj momenat u filmovima kada je par toliko u ekstazi, da glumica prilazi svom muškarcu, skače mu u zagrljaj i obavija ga nogama oko struka. A onda…

E, upravo o toj pozi i govorimo. Ovakav način vođenja ljubavi, omiljen je, verovali ili ne i starleti Kim Kardašijan koja je za jedan list izjavila, da joj se dopada što se u ovom položaju oseća izrazito ženstveno, nežno i ranjivo, a njen muškarac posebno snažan i zavodljiv.

seks

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Ipak, za ovu pozu, bitno je da je vaš muškarac dovoljno snažan i izdržljiv (odatle i naziv poze). Što ne znači da je problem u vašoj težini.

Zapravo, problem može biti znojenje, ali, da objasnimo redom.

"Direktorka" – S**s poza zaludela parove širom sveta

Dakle, partnerka treba da obgrli rukama svog partnera, noge da obavije oko struka. Najlakše je da krenete tako što ćete biti oslonjeni uza zid.

Na taj način, muškarac može da nađe najbolji način da vas obuhvati i drži čvrsto i stabilno.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

On ulazi u vas a ako ste dovoljno samouvereni, odmaknite se od zida!

Ova poza ima i loše strane a one se upravo tiču toga da li je vaš partner dovoljno jak da izdrži. Najgore što može da se desi je da padnete ali i da povredite njegov penis. Pa je ipak preporuka da budete blizu bilo kakvog oslonca, u slučaju da krenete da se znojite više ili da vaša jača polovina ipak nije toliko snažna.