Žena tužna plač suze histerija drama
Shutterstock
Žena tužna plač suze histerija drama

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Besna čitateljka (35) britanskih novina The Sun javila se njihovoj kolumnistkinji Deidre Sanders tražeči pomoć.

Naime, muž (38) ju je prevario i ne zna šta da radi.

"Lepa devojka je počela da radi s mojim mužem u njegovoj firmi. Počeo je češće da izlazi na pića i vraćao bi se kasno kući. Pomislila sam da me vara s njom. Uhvatila me paranoja. Kada je prošle nedelje jedne večeri došao kući u 3 sata po noći, toliko sam se naljutila da sam ga udarila i ogrebala mu lice, piše čitateljka koja zatim navodi veliki obrat.

PROČITAJTE JOŠ:

Ispada da me nije prevario s tom devojkom, nego s muškarcem! Doduše, znala sam da nekada gleda gej pornografiju. On me sada ostavio i kaže da mi nikada neće oprostiti, a tvrdi i da ima napade panike. Priznao mi je da se viđa s muškarcem, a ne s onom devojkom. Srce mi je slomljeno, nastavlja.

Sve sam pokušala kako bih popravila stvari, međutim pitam se gubim li zapravo vreme", pitala je.

Žena plač tužna stres plakanje tragedija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Sanders joj kaže da je sebi sama odgovorila na pitanje.

"Ako je vaš muž shvatio da je više gej nego strejt, onda je malo verovatno da ćete ostati u braku i biti srećni. Štaviše, vaš brak već neko vreme nije bio srećan", odgovorila joj je Deidre.

"Recite svom mužu da vam je žao što ste postali nasilni, da to nije u redu, ali da vas je njegovo ponašanje naljutilo. Moguće je da je napade panike počeo da dobija jer oseća da će mu se život u potpunosti promeniti. Pokušajte da se raziđete civilizovano", glasi savet.

Komentari (1)

nedjo

21.11.2018 21:06

prevari i ti njega sa ženom