MAJINA EROTSKA ISPOVEST: Dobar seks se pretvorio u NOĆNU MORU! Završila sam u Hitnoj pomoći!

Nije ni slutila da šta će se desiti.

Seks, strast, par, ljubav
Seks, Foto: Shutterstock, ilustracija

 Obavezno perite jezik, ako ne želite da postane CRN i DLAKAV!

Alkohol i seks su ponekad opasna kombinacija, pogotovo kada preterate u obe stvari. Sa mojim dečkom (oboje smo imali 22 godine) sam jedne večeri završila u krevetu i krenuli smo u žestoku akciju. S obzirom na to da je piće odradilo svoj posao i da su sve granice bile ukinute, stvarno smo se dohvatili.

On je bio malo stidljiv i nije preuzimao inicijativu, često sam ja bila ta koja je vodila glavnu reč, ali ovaj put se valjda zbog pića okuražio.

Naređivao mi je kako i gde da se namestim pa smo vodili ljubav uza zid, preko stola, na podu. Kada me je uhvatio otpozadi, zgrabio me je za kosu i počeo da me lupa po zadnjici, što sam oduvek volela, ali tako je nekad bio stidljiv, da nisam znala kako da mu kažem.

To je trajalo dok noge nisu počele da mi se tresu, pa sam ga uhvatila za testise i počastila oralnom završnicom. Otišla sam u kupatilo da se umijem i osetila neku neprijatnost u vagini. Seks me je prilično otreznio i dozvao pameti, pa sam pokušavala da se setim šta bi to moglo da bude.

Gospode bože! Shvatila sam da sam u onom ludilu strasti potpuno zaboravila da izvadim tampon! Menstruacija je već bila praktično gotova nisam uopšte mislila na to.

I MUŠKARCI GLUME ORGAZAM! Evo kako možeš da ga provališ!

Rekla sam mu šta se desilo, pa smo otišli taksijem u Hitnu pomoć. Prepuna čekaonica, izlomljeni i povređeni na sve strane. Bolničari da vrisnu od smeha!

Posle dva sata čekanja (rekli su, nije to toliko hitno), doktor me je primio pa je uklonio tampon koji se baš duboko zavukao. Mladost, ludost...

IMALI SMO PIJANU TROJKU I NASTAO JE PAKAO Posle eksplozije strasti ostala sam bez najvrednijeg!

Seks, strast, par, ljubav
Seks, Foto: Shutterstock, ilustracija

  PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: Ivan T
  21/08/2018 - 19:49
  Ko sve sebe ne naziva ženom.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi