MUŠKARCI POSLE OVIH POTEZA U SEKSU BUDU ZVERI Frajeri su ludi za "kvaka" i "klešta" tehnikom!

Mnogima će se dopasti!

Seks, par, stras, ljubav, zavođenje
Seks,  Foto: Shutterstock, ilustracija

Ako ste se zasitli standardnog seksa sa partnerom i željni ste inovacija u krevetu, možda je vreme da svog muškarca iznenadite erotskom masažom penisa. Ovo može da bude sjajna predigra, ali nije isključeno ni da preraste u glavni čin.

 

Možete se i dodatno zaigrati, te zahtevati od partnera da vam posle masaže priredi nešto što ćete vi pamtiti. Sama masaža će podgrejati strasti i potpuno ga izludeti, ali i osvežiti vaš seksualni život, ako je zapao u "krizu".

 

Ne zaboravite prilikom masaže da koristite lubrikant ili ulje za telo, jer u suprotnom ovo iskustvo može da bude neprijatno za muškarca.

Tehnike masaže penisa su različite, a sva kreativnost je na vama, no važno je i da pratite njegove reakcije i shvatite koliko mu jak stisak prija, te kakvi mu se pokreti sviđaju. Evo i nekoliko popularnih tehnika koje seksolozi često preporučuju.

Seks, par, stras, ljubav, zavođenje
Foto: Shutterstock, ilustracija

Kvaka tehnika

Kod ove tehnike žena treba da obuhvati glavić prstima, pa da ga okreće laganim potezima levo-desno, kao kada okreće kružnu kvaku.

Klešta s dva prsta

Ova tehnika izvodi se tako što se penis uhvati između kažiprsta i palca na prelazu ispod glavića, a potom se prstima prelazi po tom mestu – kao kada se otvara čep sa navojem na nekoj flaši.

Seks, strast, par, ljubav
Foto: Shutterstock, ilustracija

Dodatna masaža

Neka vas samo ime "masaža penisa" ne zavara, jer nije obavezno da muška alatka bude jedina zvezda. Pažnju bi trebalo posvetiti i testisima, premda je tada potrebno da budete veoma nežni.

Za koju god tehniku da se odlučite - vaš partner će uživati, za muškarce je ovo poseban doživljaj i stimulacija.

 Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: milenkko
  26/12/2018 - 11:46
  nekada se to zvalo dr....e
 • Korisnik: Mira
  25/12/2018 - 22:30
  Taman dobih ideju kako da zabavim decka pred spavanje. Ima bas veliki glavic, tako da ce mu se ova tehnika klesta sa dva prsta sigurno dopasti.
 • Korisnik: XXL
  25/12/2018 - 13:43
  Najbolje da mu okreće dok ne pomodri i otpadne.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi