Dženifer Lopez
EPA/JIMMY MORRIS
Dženifer Lopez

EPA/JIMMY MORRIS

Dženifer Lopez, Foto: EPA/JIMMY MORRIS

Prezgodna Dženifer već decenijama ne menja svoju fitnes rutinu zbog koje se može pohvaliti najzgodnijom guzom i čvrstim trbušnjacima.

PROČITAJTE JOŠ:

Motivator slavne Dženifer Lopez je njen partner Aleks Rodrigez sa kojim zajedno vežba. Pored toga, Dženifer svoju liniju održava upornim vežbanjem i pravilnom ishranom.

Koža joj je savršena a telo je zategnuto, na kome bi joj pozavidele znatno mlađe devojke. Dženifer tvrdi da je nikada ne pije alkohol, pa joj je koža zato tako lepa.

- Kada je u pitanju neko slavlje, svi mi kažu: "Ne možeš da nazdraviš vodom", i onda popijem samo gutljaj alkoholnog pića - priznaje Lopezova i svima savetuje da slede njen primer.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Sep 16, 2018 at 7:46pm PDT

Dženifer kaže da kada je u pitanju isharana ona je neko kome je veoma važno da u svoj organizam unosi samo zdrave namirnice. Kada primeti da se malo ubucila, pevačica primeni vegansku ishranu na 22 dana. Osim toga što je ova ishrana zdrava, donosi i dobre rezultate.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jul 22, 2018 at 12:34pm PDT

Dženifer svima preporučuje da nikako ne preskaču doručak, jer je to najvažniji obrok u toku dana.

- Mora da uspe, morate da pazite šta jedete. To mi je posao, moram da se saberem - priznala je pevačica kojoj je izgled veoma važan za posao kojim se bavi.

I najvažnije, bez čega ne bi mogla da zamisli život je fizička aktivnost. Dženifer redovno vežba, 5 dana u nedelji, a kako kaže, trening je uspešan ukoliko ste se dobro oznojili. Šetnja, trčanje, plivanje... Lopezova preporučuje svaki vid rekareacije, jer je to ključno. Uz to, obavezno je i osam sati sna, a rezultati će posle nekog vremena postati vidiljivi, tvrdi Dženifer za "Pop Sugar".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on Sep 29, 2018 at 5:21pm PDT