KOLAČ MAĐARICA GOTOV ZA 15 MINUTA Kremast, sočan i neodoljiv!

printscreen
SASTOJCI:
450 g keks
3 pudinga sa ukusom čokolade
180 g šećera
1200 ml mleka
200 g čokolade
200 ml mleka
2 kašike instant kafe
1 kašika šećera
2 vreće pereca
karamel za ukrašavanje
PRIPREMA:
1. Kafu za umakanje keksa pripremite tako da u toplo mleko umiešate kafu i šećer.
2. Zatim pripremite metalnu posudu za pečenje 32×19 cm i prekrijte je alu folijom. U posudu će vam stati 18 keksića da popunite prostor do ruba.
3. Puding i šećer umešajte u malo mleka. Preostalo mleko zagrejte dok ne zavri. Dodajte narendanu čokoladu i otopite je.
4. Umešajte pripremljenu smesu pudinga i uz mešanje, kuvajte minutu do dve dok se krem ne zgusne. Tako malo pripremljenog vrućeg pudinga odmah ravnomerno rasporedite po dnu posude.

shutterstock
5. Po njemu odmah nanesite red keksa kojeg prvo kratko umočite u kafu. Ponovite postupak tako da imate tri reda keksa i završite sa pudingom.
6. Pripremljenu poslasticu odmah stavite u zamrzivač na 30 minuta. Zatim izvadite i stavite u hladnjak da se ohladi do kraja.
7. Perece stavite u vrećicu i narendajte na manje komadiće.
Prijatno!
