Jesen
shutterstock

 

Jesen

shutterstock

Jesen, Foto: shutterstock

Jači tonovi uvek skreću pažnju i i izbacuju u prvi plan ono što se nalazi ispred ili na samom zidu, jer stvaraju jak kontrast! Za pravljenje nove atmosfere koristite oranž, crvene i bakarne nijanse! Odlično se slažu sa belom!

JESEN

Bakarni tonovi su naročito popularni na jesen, kada sve poprimi zlatnožute nijanse i preliva se u svim zemljanim tonovima! Obojite zid iza sofe u taj ton i istaći ćete na pravi način bele komade nameštaja!

Za svaku priliku

shutterstock

Za svaku priliku, Foto: shutterstock

ZA SVAKU PRILIKU

Ukoliko ne možete da se odlučite za boju zida, onda su pastelni tonovi masline uvek dobrodošli i sa njima ne možete da pogrešite! Univerzalni su i uklapaju se gotovo sa svim komadima nameštaja!

Red

shutterstock

Red, Foto: shutterstock

RED

Crvena je u enterijeru uvek pun pogodak! Ukoliko slike postavite na crveno obojeni zid, biće dodatno naglašene! Isto tako je izvanredna sa profilisanim komadima nameštaja bele boje! Birajte ferari crvenu!

Energija

shutterstock

Energija, Foto: shutterstock

ENERGIJA

Ukoliko imate stepenište u stanu ili kući, a izvedeno je u beloj boji, onda je pravo rešenje da zid na koji je oslonjeno ofarbate u jači ton! Izvanredno se pokazala narandžasta, koja podseća na radost i sjaj sunca!