Zima Sneg
Shutterstock
Zima Sneg

Shutterstock

Foto: Shutterstock

U zimskom periodu svi tražimo obuću koja će naše noge što duže zaštititi od vode i snega, ali kada nas cipele iznevere, evo načina da ih što efikasnije osušite

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Sigurni smo da je svako od nas više puta imao problem sa mokrim čizmama, cipelama ili patikama, ali mi imamo fantastično rešenje kako da brzo i lako osušite svoju obuću!

 

Kada se obuća pokvasi potrebno je puno vremena i velika toplota kako bi se osušila i bila pogodna za ponovno obuvanje. Međutim, fantastičan trik koji svi traže na Internetu učiniće da se vaše cipele osuše za jako kratko vreme.

Obuća

Profimedia

Foto: Profimedia

Za ovaj trik nisu vam potrebni skupi sprejevi za održavanje obuće, a ni previše truda, potrebno je samo da imate stare novine i vaša obuća će uskoro biti potpuno suva.

Izvadite uloške iz mokre obuće, pa je napunite zgužvanim papirom od novina koji će pokupiti vlagu. Cipele ostavite na par sati i očekujte neverovatan rezultat. Za još brže sušenje, stavite obuću u kojoj je papir pored šporeta ili grejalice.

Devojka šetnja odeća zima sneg

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Pazite - ne direktno ispred izvora toplote, već sa strane gde vrelina ne dopire neposredno! Jedino su lake fen-grejalice koje ne isijavaju snažnu toplotu pogodne za direktno sušenje.

Tagovi