PA VI PARKIRAJTE NEPROPISNO AKO SMETE Ukoliko pauk digne vaš automobil, plaćanje nije najgore što može da vam se desi! Sceni iz Niša sve vam govori (VIDEO)

Reagovali su radnici preduzeća Parking servisa i pokušali da sklone automobil, a onda...

Pauk, automobil
Pauk, automobil, Foto: Printscreen: Youtube

Neverovatan snimak koji proteklih dana kruži internetom šokirao je korisnike društvenih mreža, a kako i ne bi kada je na njemu automobil koji je takozvani "pauk" pokušao da podigne sa mesta na kom nije dozvoljeno parkiranje, ali je u tome samo donekle uspeo.

 

Naime, jedan Nišlija parkirao je svoje vozilo na mesto na kom to nije dozvoljeno, ispred Direkcije za javni prevoz. Kao što to obično biva u ovakvim situacijama, reagovali su radnici preduzeća Parking servisa i pokušali da sklone automobil, što se vidi na snimku.

APEL SE ŠIRI PLANETOM Ključevi od kola mogu vam spasiti život - Nikad se ne odvajajte od njih!

Međutim, problem je nastao kada je "pauk" svojom dizalicom pokušao da podigne četvorotočkaša na kamion - automobil se na "pola puta" do kamiona zaglavio, po svemu sudeći nepažnjom radnika. Nišlije koje su u tom trenutku prolazile kraj "pauka" u neverici su gledali i snimali scenu u kojoj je automobil samo delimično podignut na kamion, tačnije samo njegov prednji točak.

Evo šta treba da radite ako sipate POGREŠNO GORIVO u rezervoar!

Iako epilog ove priče nije poznat kao ni to koliko je automobil oštećen, korisnici društvenih mreža nisu štedeli urnebesne ali i ljutite komentare.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi