OVAKAV ODGOVOR NIJE NI SANJAO! Svakog dana je prolazio pored istog automobila, a onda je jednog jutra na brisaču ostavio ceduljicu! Sačekao ga je ŠOK! (FOTO)

Ponekada je potrebno samo malo vere u sebe i odvažnosti, pa da se san ispuni. U to se lično uverio jedan maturant koji je poželeo da na matursko veče ode sa skupocenim automobilnom, zbog čega je odlučio da na automobilu totalnog stranca ostavi poruku. Međutim, verovatno ni on sam nije verovao da će ona imati efekta.

Automobil
Automobil, Foto: screenshoot/Facebook

Olen Hovden iz Lankastera u Engleskoj, mesecima je svakoga jutra prolazio pokraj plavog F-Type "jaguara" dok je išao u školu, sve dok jednog dana nije odlučio da stane i da ostavi poruku vozaču. Tinejdžer ga je tom prilikom pitao da li postoji šansa da ga vozi na matursko veče.

Ispostavilo se kako je vlasnik automobila dr Marvan Bukhari, konsultant reumatolog iz Univerzitetske klinike Morekombe bej NHS fondejšn Trast, koji je sa velikom radošću pristao da mu ispuni želju.

Klinika je fotografije objavila na Fejsbuku i odmah su postale hit.

- Ostavio mi je poruku iza brisača u plastičnoj kesi. Bilo mi je jako drago da ga odvezem na matursku zabavu - rekao je Buhkari.

- Bilo je sjajno - opisao je iskustvo Olen, dodajući da je inspirisan gestom Bukharija, odlučio da vredno uči, pa i da jednoga dana i sam zaradi da kupi svoj model "jaguara".

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi