ZMAJČINA OD LIMUZINE Komfor kakav samo možete da sanjate! Japanski car UŽIVA u jednoj takvoj mašini. Upoznajte najluksuzniju Tojotu na svetu! (VIDEO)

Toyota već godinama u svojoj postavi ima luksuznu krstaricu čijoj uglađenosti teško mogu da konkurišu etablirani pripadnici najviše kaste nemačke autoindustrije.

Toyota Century
Toyota Century, Foto: Youtube/Printscreen

Da, Toyota Century je priča za sebe, automobil koji nudi nezamisliv komfor i uglađenost dostojnu najviših državnika. Redovno ga bira direktor Toyote, ali ipak je najpoznatiji kao službeno vozilo japanskog cara.

2017. godine Toyota je predstavila treću generaciju modela. Potpuno klasičan dizajn je zadržan, enterijer je donekle oplemenjen, a motor je pao na osam cilindara, ali je hibridizovan.

AUTO UDARIO U KONJSKU ZAPREGU! TOP 10 zanimljivosti o automobilima koje NISTE ZNALI!

KARMA JE ČUDO! Preticao je vozače po auto-putu, a onda ga je stigla brza kazna! (VIDEO)

U ovoj Toyoti vlasnik redovno biva vožen, a nakon što za njega izdvoji nešto više od 150.000 evra, dobiće verovatno najudobniji automobil na svetu.

I jedini koji u standardnoj opremi ima tzv. "praška", pomagalo za uklanjanje prašine s površina. U ovom autu sve mora biti nečujno, pa očito ne priliči ni korišćenje usisavača.

VAŽNO ZA SVE VOZAČE U SRBIJI Još jedan udar na džep, slošiće vam se kad vidite novi cenovnik putarina! Najgore ćete proći ako se bavite ovim poslom!

Ako ne verujete, pogledajte video u nastavku i uverite se o kakvom je automobilu ovde reč.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi