DETALJNO UPUTSTVO ZA VOZAČE! Kako najlakše da se uključite na autoput Miloš Veliki

Nova deonica je duga 62,7 kilometara i projektovana je za brzine od 130 kilometara na čas.

Auto put Miloš Veliki
Auto put Miloš Veliki, Foto: Tanjug

 

Danas se otvara druga deonica autoputa puta prema Čačku.

Umesto kao do sada - tek kod Ljiga, vozači će moći već od Obrenovca da se uključe na auto-put Miloša Velikog i za manje od jednog sata da budu u Preljini kod Čačka. Nova deonica je duga 62,7 kilometara i projektovana je za brzine od 130 kilometara na čas.

Evo kako je najbolje uključiti se na novi put:

- Ako iz Beograda idete put Čačka, a želte da idete auto-putem morate da prvo stignete u Obrenovac. To možete preko Umke i Bariča, ali i malim mostom koji vodi od Surčina do Zabrežja.

Dobro obratite pažnju kada budete prolazili ovuda, Vesić svima skrenuo pažnju!

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 18.08.2019. 14:51 "Ponosan sam na preduzeće 'Zelenilo' koje je pobedilo na tenderu i uradilo ovaj divan grb", rekao je Vesić. Autoput Miloš Veliki, Foto: Alo.rs Na autoputu "Miloš Veliki", odnosno deonici Koridora 11 od Obrenovca do Preljine, koja će zvanično biti otvorena popodne, možete videti i remek-delo jednog beogradskog preduzeća.

 

Na novi auto-put uključujete se iza Bariča kod gradilišta za most preko reke Save u mestu Mislođin. Nekoliko kilometara dalje očekuje vas prva naplatna rampa. Ukupna cena putarine do Čačka je 420 dinara.

"Ovu deonicu čine tri petlje – Ub, Lajkovac, Ljig. Četiri naplatne rampe, tri bočne i čeona Obrenovac. Biće i ima već izgrađenih parkinga i odmarališta za putnike", rekao je Nebojša Pavlović, savetnik ministra saobraćaja. Posle Obrenovca, sledeća rampa i uključenje ocekuju vas u Ubu gde se nalzi velika petlja.

Od Uba put dalje vodi do Lajkovca gde je takođe naplatna rampa i uključenje. Sledeće veliko uključenje je u Ljigu dokle i ide nova deonica koja se završava tunelom "Brančići".

UŽIVO OD OBRENOVCA DO ČAČKA ZA SAT VREMENA! Otvara se ARTERIJA SRBIJE, čeka se obraćanje predsednika kod "Miloša Velikog"

Do Čačka možete još da se isključte u Takovu i na kraju stižete u Preljinu kod Čačka.

"Ta trasa je vrlo udobna i lepa za vožnju. Vrlo je bezbedna. Potrudili su se i projektanti i izvođači i mi kao nadzor da se do kraja sve ispoštuje u cilju bezbednosti učesnika u saobraćaju pre svega", navela je Svetlana Milinski, nadzorni organ na deonici Koridora 11.

Vozači koji imaju uređaj za elektronsku naplatu putarine moći će da ga koriste i na ovom delu auto-puta. Potrebno je jedino da ga na vreme dopune dovoljnom količinom sredstava da bi putovanje bilo bez zastoja, kažu u JP Putevi Srbije.

 Bonus video: Snimak autoputa Miloš Veliki dronom

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Jelka
  18/08/2019 - 17:21
  Današnji dan je prekretnica i sam početak za izgradnju još savremenijih i najkvalitetnijih puteva, koji će omogućiti da mesta u Srbiju budu bliža jedni drugima.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi