ODUZIMA DAH Fantastičan DIZAJN najnovijeg Renault Kangoo-a! Procurila PRVA fotka Francuza, multifunkcionalno vozilo uskoro u prodaji (FOTO/VIDEO)

Nova generacija multifunkcionalnog Renaulta debitovaće ovog leta.

auto, kamera, vožnja
auto, kamera, vožnja, Foto: Shutterstock

Iako je fotografija u niskoj rezoluciji, jasno se vidi izgled spoljašnjosti automobila, koji je zasnovan na konceptu Kangoo Z.E. iz aprila ove godine. 

Novi Kangoo krasi savremeni dizajn. Vozilo ima nove LED farove karakterističnog izgleda, slične prednjim svetlosnim grupama na najnovijoj generaciji Renault modela.

Osnovna ideja dizajnera prilikom oblikovanja nove generacije modela Kangoo bila je da ovaj multifunkcionalni van estetski približe kategoriji putničkih automobila, a da pri tome ne umanje njegovu praktičnost i funkcionalnost.

Renault Kangoo 2019
Renault Kangoo 2019, Foto: Printscreen/Youtube

OZNAKE NA GUMAMA MOGU BITI PRESUDNE ZA VAŠU BEZBEDNOST Jedno slovo označava brzinu preko koje ne smete da idete, a ako nemate ovaj znak, pneumatik VIŠE NIJE ZA UPOTREBU!

Za sada je poznato da će se sledeći Kangoo i električni Kangoo Z.E. izrađivati u fabrici u Mobežu, na krajnjem severu Francuske, u koju će Renault investirati 450 miliona evra u narednih 5 godina.

Više detalja biće poznato u narednim sedmicama, kada se očekuje da Renault objavi tehničke detalje i zvanične fotografije automobila.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi