Osam znakova da je na vas bačena kletva!

ALO! | Saveti 2016-11-25 13:16:56 2016-11-25 13:16:56

Praznoverje je i dalje jako u Srbiji, a mnogi među nama su ubeđeni da ih neko prokleo.

Profimedia

O kletvama su napisane mnogobrojne knjige, a u njima piše da se ovih osam znakova mogu izdvojiti kao najčešći pokazatelji da ste prokleti.

1. Nagli gubitak enerije: Ako ste nekad pucali od snage, bili prepuni života i energije, a odjednom ste potonuli i više nemate volje ni za čim, to može da bude jedan od znakova da je na vas bačena kletva, piše 24sata.hr.

2. Finansijski gubici: Ukoliko su vas iznenada pokosili finansijski gubici, ukoliko ste izgubili mnogo u nekim ulaganjima ili ste odjednom iz stabilne situacije ušli u bezizlaznu.

3. Učestali problemi u ljubavi: Nekad ste bili u stabilnim ljubavnim vezama i odnosima, ali u poslednje vreme su iza vas samo ljubavni brodolomi, razvod, gubitak volje za ljubavlju i seksom.

4. Noćne more: Iznenada ste počeli da sanjate čudne i zastrašujuće stvari. Izuzetno su ubedljive i dosta vas opterećuju. To mogu da budu snovi o vašoj smrti, zmijama, škorpionima i padovima s velikih visina.

5. Crno znamenje: Ukoliko vam je netragom nestao omiljeni komad nakita ili se neobjašnjivo pokidao, to može da bude znak kletve.

6. Loša sreća: Ovo je nešto što mnogi doživljavaju subjektivno, ali ako ste zaista u velikoj crnoj seriji i sve se okreće protiv vas, to je to.

7. Neobjašnjiva bol: Ako češće nego ikad pre osećate bol u telu koju ne možete da objasnite, pogotovo u donjem delu leđa, stomaku pa čak i nogama, a doktori ne mogu da otkriti razlog.

8. Problemi sa spavanjem: Iznenada se budite usred noći, dugo ne možete da zaspite, preznojavate se tokom spavanja, a nikad ranije niste imali problem, može biti znak da vas je neko "uhvatio na zub".

Ako pronađete četiri znaka, znate šta je problem. Naravno, sve ovo ako verujete u kletve. Ni one ni njihovo delovanje nisu dokazani.

Expand player
Pogledajte više