Razgolitio se:  Zoran Živković
Alo!
Razgolitio se:  Zoran Živković

Alo!

Razgolitio se: Zoran Živković, Foto: Alo!

Tako ga je paparaco „Alo!” uhvatio kako se s društvom provodi po Crnoj Gori, i to na jednom od elitnih mesta Rose, nadomak Herceg Novog, gde su cene i trostruko veće od uobičajenih na Primorju!

Kako su nam preneli očevici, on je na Rose doplovio u maloj beloj jahti, a kako se poverio, plovilo pripada „njegovom prijatelju”. Poznato je da Žile ume da uživa i da za svoj gušt ne štedi novac. Rose su inače poslednjih godina postale jedno od elitnih primorskih mesta, gde ne letuje običan svet, već ljudi više klase. Na slikama koje smo napravili, vidi se kako u debeloj ladovini konobe „Rose Adriatic“ zavaljen u stolicu uživa s društvom. U jednom trenutku okupljene je počastio pogledom na svoje golo telo, pa je skinuo majicu, te pokazao da nije baš u top-formi.

Kako nam meštani pričaju, samo ležaljke na ovoj plaži koštaju papreno, oko 30 evra po danu, a cene pića umeju da budu i trostruko veće u odnosu na prosek u ostalim delovima Crne Gore. O restoranskim uslugama da ne pričamo...

Ni cene smeštaja ovde nisu nikako naivne, te boravak na Rosama ne može da bude jeftin. Naime, ako je suditi po cenama na sajtovima za rezervaciju, smeštaj se kreće od 50 evra do preko 100 evra za noć, te Živkovića letovanje nije moglo koštati bagatelu. Kako je to uspeo s poslaničkom platom, nije nam jasno, ali on o troškovima letovanja nije želeo da govori (vidi okvir).

S druge strane, on je Agenciji za borbu protiv korupcije prijavio da od prihoda ima samo poslaničku platu, koja iznosi 105.000 dinara, dok poseduje brojne nekretnine stečene kupovinom i nasledstvom.

No, Živković je očito novac dobro potrošio s obzirom na to da mu more i te kako prija. Na fotografijama koje „Alo!” ekskluzivno objavljuje, političar je vidno raspoložen. Ipak, iako u opuštenoj atmosferi, kao i stajlingu prilagođenom plaži, Živković nigde ne ide bez mobilnog telefona, a u nekoliko navrata je vodio i ozbiljne telefonske razgovore. To i ne čudi s obzirom na to da se u Srbiji situacija zahuktava pred formiranje nove vlade, te političar očito pokušava da ostane ukorak sa informacijama kojih je podosta na dnevnom nivou.

Inače, „Adriatic” je jedan od najtraženijih objekata u Herceg Novom, a od mora je udaljen samo dva minuta hoda.

Neće o cenama

Živković je za „Alo!“ naveo da u crnogorsko mesto Rose dolazi od 1984.

- Već 32 godine ovde letujem, porodično. Ovde su mi deca prohodala, propričala i proplivala. To je deo naše porodične tradicije - objasnio je Živković. Kako kaže, iako su često u poznatom restoranu, nisu smešteni u tim apartmanima već u privatnom smeštaju u Rosama. O cenama pak nije želeo da govori. - Teško bih mogao da izračunam tačnu svotu, ali ona je ista kao i prethodne tri decenije.

Save

Save

Komentari (5)

gagi

29.07.2016 08:08

dok likovi poput njega ,dinkica ,cede,labusa vlahovica i ostalih strucnjaka ne budu letovali u pozarevcu nema nam spasa

Peki

29.07.2016 10:38

@gagi - Zaboravio si braću Vučić da navedeš.

mane

29.07.2016 09:11

Živković, kakav je i čiji lider. Raspištoljio se bahato na moru sa parama koje je " pošteno" zaradio. Školovan, sposoban, obrazovan, radan, ugledan pa takav mora da sebi da da oduška.

Baja

29.07.2016 09:43

Dajte ,čemu ovakav naslov. Rose nisu ostrvo,nego zabačeno dosadno mesto na ulazu u Boku a cene su manje nego u drugim delovima primorja.Stvarno bezveze !

NA VODI

29.07.2016 11:23

Eto ni njega ne uloviste kako se kupa i menja gace. Pokusavate da nekog ko letuje u privatnom smestaju u mestu Rose izjednacite sa onima iz Milocera.Neko ko citav zivot negde dolazi ima drugaciji status i prilikom placanja smestaja ,plaze,klope. Ako ste hteli da lovite lopovluk onda su vasi novinari trebali da ostanu ovde.Ekipe koje drmaju,samo salju decu na skupa letovanj,kampove za ucenje straniih jezika a zene gde pozele a oni ovde i odavde prave kombinacije nezamislive.