Jelena Maćić
Facebook/jelena.macic.1
Jelena Maćić

Facebook/jelena.macic.1

Jelena Maćić, Foto: Facebook/jelena.macic.1

Tokom gostovanja na televiziji "Happy" Maćićka je komentarisala izgleda atraktivne pevačice. Iako bi mnogi rekli da pevačica izgleda besprekorno, Maćićka nije imala reči hvale za Sandru:

- Seksi Sandra, to tako porni zvuči. Je l' moramo da pričamo o tom stvoru, ako takav stvor uopšte postoji? Ne mogu, majke mi. Seksi Sandra, joj majko mila. Dete, idi rokni se, ako možeš da živiš sa tim epitetom u životu - rekla je šminkerka.

Kada je Sandra videla šta je Maćićka rekla o njoj, posvetila joj je status u kojem joj je žestoko uzvratila na prozivke.

Seksi Sandra

Instagram/seksisandra

Seksi Sandra, Foto: Instagram/seksisandra

- Dokle će ta nedo***ana baba da proziva sve oko sebe? Zar ona ne vidi koliko ružno stari i koliko se njeno unutrašnje stanje manifestuje na njen fizički izgled? Žena je puna gorčine, zatrovana je i s vremena na vreme pljune svoj otrov po nekome. Svako ko je gledao emisiju, video je da je dotična bila pijana. Zaplitala je jezikom i jedva sastavljala rečenice. Nazvala me je stvorom, rekla mi je da se ubijem. Jelena, sram te bilo. Ja sam ovu emisiju gledala sa roditeljima. Kako bi se osećala da se neko njenom detetu tako obrati? I ona ima ćerku kod kuće, samo ću toliko reći za kraj - napisala je Sandra na popularnoj društvenoj mreži.

Komentari (6)

bos2

19.09.2016 22:01

I ti sedis sa roditeljima i imas nadimak "sexy",bas neki fini ljudi kada se ne stide takve cerke.

lala

20.09.2016 00:57

Od ove Macicke strah da te uhvati kako izgleda

Dragana

20.09.2016 07:46

E vala bas svasta!!!!! Pre mesec dana Macicka (koja svaki dan pametuje na svaku temu na fb i twitter-u) pljuvala je Marica i Happy,pretila tuzbama....kad ono medjutim....eto ti nje....eeee bruko

Kika ljubav

20.09.2016 13:18

Ko li je Seksi Sandri pisao ovaj tekst...Pa,ona neume dve recenice normalne da sastavi,a o obrazovanju i da ne govorim...

Teodora

21.09.2016 11:04

@Kika ljubav - Tačno je sve, ali piše se - NE UME, a ne NEUME.

djenka

20.09.2016 17:14

Predlog: Sliku Jelene Maćić u kopir masinu i lepite je po teglama dzema i slatka. Da deca ne diraju zimnicu!