Milica Dabović jutro posle incidenta
Mitar Mitrović
Milica Dabović jutro posle incidenta

Mitar Mitrović

Milica Dabović jutro posle incidenta, Foto: Mitar Mitrović

- Danas sam živela, sama - uz vas, mirna, srećna, voljena i zaljubljena u život. Pišem stranice svoje knjige ponosno. Prvi put nikada nije ni poslednji, ne veruj da će se nešto promeniti, ne budi kao ja - poručila je Milica, koja je istakla da je godinu i po trpela maltretiranje od strane dečka Simona.

Njoj su fanovi poručili da nije sama u toj borbi i da će za njih uvek biti kraljica jer nevolja je prilika da se pokaže hrabrost, što je ona učinila.

Komentari (10)

luna

25.02.2017 09:23

Ljubomora je teška u pitanju.

SANJA_BGD_BRE

25.02.2017 09:23

Ne daj boze da smo kao ti,mi imamo i mozga! Zeno oslobodi nas vise tvojih privatnih bljuvotina,koje si sama rezirala,ne seljachi se vise!!!

HA

25.02.2017 09:33

Da,ispravan naslov,Ne budite cure kao ona ne lazite,ne svedocite lazno i ne podrzavajte narko dilere..Novu prijavu za duhorocno zlostavljanje je podnela samo zato sto su u istrazi utvrdili da laze.Cuvajte se momci,svakakvih zena ima.

vidis me belo

25.02.2017 09:55

Ne daj Boze da mi kci bude kao ti starletice u pokusaju i ostalo.

Deniro

25.02.2017 09:59

OVOJ JE NAJBOLJE DA UCUTI I NESTANE SA SCENE TJ. IZ MEDIJA, DA PRESTANE DA SE BRUKA I DA POTRAZI STRUCNU POMOC NA NEKOJ PSIHIJATRIJI...I, ako je ikako moguce, da se sa svojom finom familijom vrati u Crnu Goru.

wlajko

25.02.2017 11:54

Ne dobija ona podrsku of fanova. Podrsku dobija od zena I supljoglavih muskaraca.

alpacino

25.02.2017 21:53

@wlajko - Uskoro ce i seku da joj sutne njen sponzor, zuti deka, 22 godine stariji... naci ce on jos mladju, moze mu se.

ZENA GUSTER

25.02.2017 12:15

Ovo je slika prebijene i udavljene zene ,jutro posto je dozivela tesko zlaostavljanje i sate provela u poluciji.Da. napominjem ovo sto vidite bas na ovoj slici je nekoliko sati posto profedionalni rukometas i bokser izubijao. Ili on zna neke nove policjske tehnike,gde tragova nema ili nju mozemo da proglasimo za zenu gustera,jer ovolika moc regeneracije duse i tela nije zabelezenna.Takodje iz prolozenog vidite da zena puna snage jer kao da je torbarka svercerka tegli nekoliko kofera ko od sale.

Sneguljica

25.02.2017 13:03

@ZENA GUSTER - Znaci, po tvom misljenju, zena mora da bude modra, plava i u podlivima da bi dokazala fizicko nasilje?! Da li vi znate koliko je tesko odluciti se za ovakav korak, otici u policiju i prijaviti nekoga koga si izabrao da zivis sa njim, emocije i da ne pominjem?! Imbecilni komentari, poput ovoga, su dokaz one "kakav narod, takva i drzava" , a takav i zakon. Dokle god ima vas koji cete prokomentarisati-sama ga je birala, zasluzila je, jadni smo. I smar da joj je udario ima pravo da ga prijavi.

ZENA GUSTER@Sneguljica

25.02.2017 13:49

@ZENA GUSTER - Kazem da je u konkretnom slucaju zena slagala i zlupotrebila to sto je poznati sportista. U tuzilastvu su ljudi koji ozbiljno rade i oni su je provalili i zato je ona sledeceg dana po prvi put pocela da pominje auto,novac i dugorocno zlostavljanje, Cura se sveti zato sto je ostavljena a nadala se da ce se udati i to najvljivala. I ona i roditelji su iscekivali svadbu jer je on po njihovim izjavama najbolji covek na svetu.Sada su i zbog toga ogorceni i obrukani u svojoj patrijarhalnoj sredini,