VUJADIN SE NE "MEŠA" U ODLUKE OKO DECE Mirka Vasiljević otkrila detalje o njenoj porodici i da li joj pomaže dadilja
Foto: Alo/Alo

Mirka Vasiljević već 11 godina je u skladnoj ljubavi sa fudbalerom Vujadinom Savićem sa kojim ima četvoro dece.

Nedavno je u jednoj emisije otvoreno govorila o svemu čega je morala da se odrekne zarad porodice i uspešne karijere svog izabranika, a popularni par neretko je na meti šala zbog broja dece koje imaju. Mirka nikada nije krila da priželjkuje još, ali priznaje i da je organizacija veoma veliki problem kada je velika porodica u pitanju.

Ipak, za razliku od brojih poznatih ličnosti, pomoć dadilja nemaju, već je svu brigu oko dece preuzela upravo Mirka. Vujadin je nedavno rekao da je vreme da glumica dobije pomoć, na šta je ona sada reagovala:

"Ne znam za to, nije mi ništa Vujadin rekao, nisam obaveštena. Pre bih mu tražila da on to uradi, jer nije Vujadin neko ko se bavi organizacijom oko toga gde ćemo, šta ćemo i kako ćemo sa decom", rekla je, ističući da ona donosi odluke oko naslednika.

"To je uglavnom moja obaveza, za organizaciju celokupne kuće i naših privatnih stvari... Nije on neko ko bi sam intervenisao da traži pomoć okolo, dok mu ja ne zatražim", dodala je Mirka.

U slučaju kada bi njena deca dobila poziv za neku glumačku ulogu, Mirka ističe da bi ih podržala.

"Podržala bih isključivo ukoliko njih to zanima. Nisam od roditelja koji forsira da bi trebalo da budu glumci, tu sam da ih podržim ako ima zainteresovanosti, talenta i afiniteta ka tome. Ako bi njih to zanimalo i ako bi me pitali za neku pomoć, naravno da bi se potrudila da budem prva koja bi im priskočila", istakla je glumica za "Blic" i dodala da joj je najbitnije da se njena deca u budućnosti bave poslom koji ih interesuje.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading