Mirka Vasiljević o deci
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Glumica Mirka Vasiljević ima četvoro dece sa fudbalerom Vujadinom Savićem.

Ona i Vujadin godinama žive zajedno vanbračnoj zajednici, ali, kako kaže, ne zna koja je tajna dugovečnosti zajedničkog života.

- Da to neko može u jednoj rečenici da kaže, svi bi se držali toga i verovatno bi sve bilo u današnjem svetu drugačije, ne bi bilo toliko razvoda. Ljubav je jako bitna, to mora da postoji ali na njoj mora i da se radi. To je dvostrana ulica, treba i sa jedne i druge strane da se radi, želi, stvara kompromis, da razgovarate i imate svoje vreme i ne odustajete tek tako lako - rekla je ona i otkrila da telefon partnera nikada nije proveravala.

- On ima svoj, a ja svoj. Ako me nešto muči ja ću da pitam jer sam tako naučena i odrasla u porodici da nema ničeg ispod tepiha. Volim da je tepih ravan, da nema ni brda ni dolina. Nema razloga da sad čačkam jer samu sebe nerviram. Možda i šala koju ima sa drugom meni drugačije zvuči, pa se objašnjavaj i to je proces gde nema nikad kraja.

Na pitanje kako se Vujadin snalazi u kuhinji, Mirka hvali svoju jaču polovinu iako to što zna da spremi i nisu baš jela.

- Snalazi se on u kuhinji, nije tamo često ali kada smo živeli u inostranstvu i bili mlađi bilo je perioda kada je eksperimentisao i kuvao. U Beogradu ima druge zanimacije umesto da bude u kuhinji, da izađe sa prijateljima i popije kafu. Spremao je raznorazne ručkove, ali nekako on obožava da sprema kokice. Nije neko jelo, ali odlična mu je mera. Imamo puno lepih uspomena kada napravi kokice, gde sada već na garnituri nema mesta pa mora da se uzme i stolica da neko dete sedne sa strane. Pogledamo nešto zajedno pa i zaspimo. To su neki trenuci koje niko ne može da ti uzme, a greju ti i srce i dušu.

Jedna od Mirkinih zapaženijih uloga jeste u seriji “Ljubav, navika, panika“ na koju je danas njena deca podsećaju iako nisu bila rođena u vreme snimanja.

- Ne sećam se svega što sam izgovorila, četiri godine smo snimali ali ovo sad što se vrti po mrežama pa mi deca kažu: “mama, videli smo šta si rekla“, “jaoj mama drugari su nam rekli“. Oni su sad aktivniji na tome nego ja, pa me podsete nekih rečenica koje su kultne sada. Dosta ljudi mi sada kaže: “Zlatibor, glupačo, mora da je hladno“, kaže Mirka o ulozi Janje, a onda otkrila hoće li biti vremena za odlazak u toplije krajeve.

- Neće, Vujadinu je počela sezona a troje dece je u školi, tako da mi živimo od raspusta do raspusta.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading