DR NESTOROVIĆ IZDAO KNJIGU "KANCER" Ko čini ove 3 stvari na sigurnom je putu da dobije rak
Printscreen

Doktor Branimir Nestorović izadao je novu knjigu pod nazivom "Kacinom". Čovek koji smatra da bez sreće nema ni zdravlja, da emocije čine neophodan deo postojanja u ovoj knjizi pruža informacije o ranom otkrivanju karcinoma, kako telo očistiti od otrova, koje vitamine koristiti, kako smanjiti kiselost organizma.

Nestorović je napisao da je karcinom je fizički i emotivno užasna bolest. Iako je izazivaju naše pobunjene ćelije, oboleli često govore da se osećaju kao da su napadnuti od strane neke nepoznate sile.

Doktor tvrdi da se nedovoljno kretanje, loša ishrana i hronični stres po pravilu okidač za nastanak najopakije bolesti. Sa druge strane, Nestorović je otkrio i da postoje testovi za ranu dijagnostiku karcinoma. 

Na pitanje novinara, kako to da je on kao pulmolog napisao knjigu o karcinomu, za BG online, doktor Nestorović je rekao:

“Deo znanja koje sam stekao tokom života, školovanja i lekarske prakse želeo sam da podelim sa obolelima i sa ljudima koji žele da se ne razbole od ove teške bolesti..

Moja žena mi je nakon čitanja knjige rekla da u njoj ima toliko toga što pomaže, a ne koristi se i pri tome je svima dostupno. Placebo je fantastična terapija. Vera je uvek pre lečenja. Kad veruješ lekaru, čuda se dešavaju.

Želim da pokažem da se u lečenju moraju koristiti sve metode koje pomažu. Ono što treba da naučimo pacijente je preventiva, kako da ne dobiju kancer, a ako ga dobiju kako da u ranoj fazi spreče progresiju i pomognu sebi.

U velikom tumoru maligne ćelije čine mali deo tog tumora, dok su najveći deo tumora naše ćelije koje tumor kidnapuje i pravi organ za sebe. Ponaša se kao "8. putnik", parazit koji raste unutar tela.

Uznapredovali karcinom teško može da se izleči, ali može da se poveća kvalitet života i u tim okolnostima kvalitetno da se proživi taj period života. Ne treba nikad dizati ruke, nikad ne treba gubiti nadu,” kaže doktor Nestorović.

Naš cenjeni pulmolog napominje da sva istraživanja pokazuju da je ovo vek malignih i zapaljenskih bolesti.

"Čovek uništava planetu, ali i samog sebe. Mnogi autoriteti misle da se krećemo putem bez povratka. Nećemo pobediti rak dok ne promenimo način na koji funkcioniše naše društvo, a ovo ne može doći bez promene mišljenja. Muka mi je od ekonomista koji govore o održivom rastu, dakle neprekidnom, beskonačnom rastu proizvodnje i potrošnje. Priroda nas opominje, vratimo se svojoj suštini. Rak je samo simptom šire bolesti koja vlada ovom planetom", zaključio je prof dr Branimir Nestorović.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading