Nešto sasvim drugačije: Probajte namaz sa tikvicama
Foto: Shutterstock

Sastojci
Potrebno je:

  • 2 tikvice
  • 200 g švapskog sira
  • 2 tvrdo kuvana jaja
  • 1 limun - sok
  • 2 zeleni deo mladog luka
  • 6 kašika maslinovog ulja
  • 2 čena belog luka
  • po ukusu so
  • po ukusu biber

Priprema

Tikvice očistiti, iseckati i kuvati 5 minuta sa 1 kašičicom soli, procediti i staviti u veću posudu.

Dodati naseckana jaja, seckan beli luk i pera mladog luka, sir, ulje, limunov sok, so i biber i umutiti mikserom. Staviti u frižider da se dobro ohladi.

Služiti za doručak ili večeru uz jogurt namazan na kriške hleba ili tost. Ukusno je.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading