HOROSKOP ZA 1. AVGUST Slobodni Rakovi mogu doživeti sudbinsko poznanstvo, Lavovi treba da budu oprezni kada su finansije u pitanju,Ribe će imati problema sa stomačnim virusom
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Pozitivan aspekt ukazuje na povoljan trenutak za početak privatnog biznisa i početak saradnje sa nekom stranom kompanijom. Očekuju vas uspešna rešenja na administrativnom i pravnom planu. Poseban uspeh možete postići na ispitima i u stručnom usavršavanju.

Ljubav: Očekuje vas jedno poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom na putovanjima i u okviru institucija. Ta osoba može biti drugačijeg kulturnog porekla. Ovnovi koji su u vezi mogu da prolaze kroz kratkotrajnu fazu nesuglasica, ali će to ubrzo prevazići.

Zdravlje: Probavne smetnje.

Bik

Posao: Kontroverzni uticaji ovog dana donose vam s jedne strane, na poslu, povoljan razvoj poslovanja i značajno unapređenje finansijske situacije. Međutim, s druge strane, odnosi s nekim saradnicima i poslovnim partnerima mogu biti nestabilni i neko od njih može da bude neiskren.

Ljubav: Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa neodoljivo privlačnom osobom u znaku Device ili Vage. Međutim, to može da bude kratkog daha, mada strastvena ljubav na avantura. Bikovi koji su u vezi prolaze kroz fazu ljubomore.

Zdravlje: Osetljivost grla. Izbegavajte hladna pića.

Blizanci

Posao: Povoljan aspekt utiče izuzetno dobro na sve što se tiče ispita, pa ako polažete neki ispit ili čekate rezultate, po svoj prilici, oni će biti pozitivni. Prevazići ćete nesuglasice s nekim od kolega, ali ćete shvatiti da gradi rivalski odnos. Obratite pažnju na reči koje izgovarate.

Ljubav: Između vas i partnera je zavladalo prikriveno nepoverenje. Sve je u stilu kao "verujem ti", a zapravo nije tako. Ozbiljno razmišljate da otvoreno porazgovarate o svemu što vas tišti. Zauzeti Blizanci uspešno će prevazići period krize poverenja.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Rak

Posao: Glavna tema ovog perioda predstavlja unapređenje finansijske situacije, a do toga će doći kroz povećan obim prometa. Postoji velika mogućnost da ćete neku problematičnu saradnju okončati. Međutim, uvodite neki novi ogranak i neke nove ljude.

Ljubav: Zauzeti Rakovi mogu da donesu impulsivne odluke u ovom periodu. Na probleme će gledati crno-belo, u stilu "ili-ili". Ako između vas i partnera više nema emocija, moguć je raskid. Slobodni Rakovi u ovom periodu mogu da dožive sudbinsko poznanstvo.

Zdravlje: Promenite režim ishrane. Obratite se nutricionisti.

Lav

Posao: Negativan aspekt odnosi se na vaše finansije i dogovore, što znači da ovog dana treba da budete oprezni. Očekuju vas dvostruke igre poslovnih partnera i nedoslednost ponašanja, pa neku saradnju možete poželeti da prekinete. Uspeh u saradnji sa inostranstvom.

Ljubav: Ovaj period je problematičan u odnosu s partnerom. Dosta nakupljene nepravde i ljubomore može izbiti kako iz vas, tako i iz partnera. Slobodni Lavovi ulaze u veoma lep i romantičan period kada mogu sresti srodnu dušu preko prijatelja.

Zdravlje: Variranje pritiska, obavezan je odlazak kod lekara.

Devica

Posao: Veliki napredak u karijeri očekuje one Device koje se bave obrazovanjem, saobraćajem i uslužnim delatnostima. Vaše preduzeće prolazi kroz period reorganizacije, a to može doneti promenu u opisu radnog mesta ili promenu u načinu rada. Pripazite na finansije jer su mogući neočekivan izdaci.

Ljubav: Danas ćete uspešno rešiti neko sporno pitanje u okviru vašeg odnosa sa partnerom ili u vašem odnosu sa ukućanima. Slobodne Device mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu preko prijatelja. Moguć je početak nove ljubavne veze.

Zdravlje: Nervoza.

Vaga

Posao: Nepovoljan aspekt dovodi do raznih manipulacija, neiskrene, dvostruke igre. Zato je neophodan oprez i bez potpisivanja ugovora dok apsolutno sve ne proverite. Odnos s nadređenima može vrlo lako da krene silaznom putanjom, tako da ćete poželeti da to iz korena promenite.

Ljubav: Ovaj aspekt utiče snažno na emotivan plan, moguće su ljubomorne scene. Osećate potrebu za tim da nešto promenite, ali će rešenje problema zavisiti i od partnera. Slobodne Vage očekuje poznanstvo sa Strelcem ili Blizance i to preko posla.

Zdravlje: Poteškoće sa disanjem.

Škorpija

Posao: Veoma povoljan period da unapredite svoj finansijski plan. Vas očekuje dobitak kroz saradnju sa inostranstvom, ali i pokretanje sopstvenog biznisa. Uslužne delatnosti i trgovina mogu vam doneti profit. Poseban uspeh očekuje Škorpije koja se bave upravo finansijama i trgovinom.

Ljubav: Slobodne Škorpije mogu da se zateknu u situaciji da obnove vezu sa osobom koja im je mnogo značila u prošlosti. Pa ipak, s tim u vezi se mogu javiti stare dileme. Škorpije koje su u vezi trebalo bi da se pripaze ljubomornih scena.

Zdravlje: Bol u nogama, problemi sa zglobovima.

Strelac

Posao: Nepovoljan aspekt ukazuje na odlaganje nekog sastanka ili putovanja. Članovi tima će vam predstavljati fantastičnu podršku u vašem nastojanju da ostvarite natprosečne rezultate. Poseban uspeh očekuje Strelčeve koji se bave umetnošću, prosvetom i trgovinom.

Ljubav: Nepovoljan aspekt predstavlja vas kao potencijalnog kandidata koji će se naći na meti sumnje partnerke. To će vam doneti kratkotrajno zahlađenje. Slobodni Strelčevi imaće mnogo prilika da upoznaju svoju srodnu dušu, i to na putovanjima.

Zdravlje: Unesite u organizam više vitamina i minerala.

Jarac

Posao: Nepovoljni aspekti iskomplikuju odnose na poslu i stvore zakašnjenja što se tiče isplate novca. Tome u prilog ide i umešanost planete, koja donosi lošu energiju nepoverenja, što će vas dovesti do saznanja da imate opasne protivnike. S druge strane, ubrzo ćete otkriti spletke.

Ljubav: Zauzeti Jarčevi dugo prećutkuju nepravdu, ali pod uticajem ovih aspekata mogu da reaguju impulsivno i očitaju lekciju partneru. Zahvaljujući otvorenom razgovoru sa partnerom, moći će da odrede da li je partner spreman da se promeni.

Zdravlje: Posvetite se više redovnim aktivnostima.

Vodolija

Posao: Prisustvo negativnog aspekta doprineće tome da održite veoma važan poslovni sastanak u tajnosti. Na tom sastanku mogu biti obelodanjene zakulisne radnje nekih kolega ili nešto što se odvijalo bez vašeg znanja. Jedan kolega gradi rivalski odnos s vama.

Ljubav: Teško ćete odoleti iskušenju da se upustite u tajnu vezu sa osobom koju poznajete preko posla. Budite oprezni da ne bi došlo do skandala i da se ne biste iskompromitovali. Zauzete Vodolije očekuju nesporazumi, koje će prevazići otvorenim razgovorom.

Zdravlje: Nervoza, napetost ukazuje na opterećenost.

Ribe

Posao: Planete u vašem polju poslovne saradnje i javnosti ukazuju na to da je ovaj period negativan što se tiče komunikacije s kolegama i nadređenima. Neko sa vama igra dvoličnu igru, a tu saradnju najverovatnije ćete na kraju prekinuti ili se distancirati. Pripazite se kada nešto potpisujete.

Ljubav: Slobodne Ribe očekuje poznanstvo sa veoma privlačnom osobom preko posla. Ta osoba može biti vrlo privlačna, ali i vrlo nepouzdana. Zauzete Ribe prolaze kroz jednu etapu krize poverenja. Moguće su ljubomorne scene.

Zdravlje: Virusna stomačna infekcija.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading