Željko i Mina Joksimović
Alo!
Željko i Mina Joksimović

Alo!

Željko i Mina Joksimović, Foto: Alo!

Lepa Željkova kći odlučila je da pokrene akciju humanitarnog karaktera na društvenim mrežama „Napravi promenu danas“, a ova akcija počela je njenim humanim gestom. Joksimovićeva je rešila da se odrekne nekih svojih stvari kako bi nekome ulepšala dan, a to je i njena zamisao kada je reč o pomenutoj akciji - donirati nešto što ti ne znači previše, a drugome znači mnogo.

- Sigurna sam da svako od vas ima neke stvari koje mu nisu potrebne, a nekome bi mnogo značile. Spremila sam stvari koje ću donirati devojčicama i devojkama kojima su najpotrebnije. Na ovaj način želim da pokrenem akciju „makeachangetoday“, a volela bih da sve ljude koji su u mogućnosti pokrenem na ovako nešto. Šaljem vam svima mnogo zagrljaja i nadam se da će ovo uspeti - napisala je Mina uz fotografiju gomile markiranih kesa u kojoj se nalaze njene krpice koje već danas nose neke njene vršjnakinje koje takvu skupu garderobu, a možda ni onu jeftiniju, ne mogu da priušte.

Inače, osim što je seks-bomba i modni idol mnogim devojkama, ona je muzički obrazovana, muzika joj je u krvi i već neko vreme radi sa svojim tatom u njegovom studiju na stvaranju njegovih pesama.

Komentari (2)

Budimo plemeniti i na srpskom

24.11.2016 08:26

Bas lepo!Mnogo devojcica i decaka ne moze ni da sanja da sebi priusti neku lepu i kvalitetnu stvar!Smeta mi samo sto akcija ili fond nemaju srpski naziv!

Su

24.11.2016 12:28

Vama, novinarima, je svako lep i atraktivan. ;)