Nadežda i Miki
Screenshoot Youtube
Nadežda i Miki

Screenshoot Youtube

Nadežda i Miki, Foto: Screenshoot Youtube

Nakon što se situacija stišala, Nadežda se obratila cimerima, ali i svojoj porodici. Pevačica je naglasila da Krunićevoj ništa ne zamera i ne mrzi je.

- Ja bih prvo da zahvalim produkciji što mi je omogućila da se čujem sa svojima. Da kažem ćaletu da spava malo i da kažem psihijatru da mu vrati lekove da bi mogao da spava. Takođe, da se zahvalim svima vama koji ste stali uz mene, bilo kakvo nasilje da je u pitanju, drago mi je da smo makar u tome složni. Ja ne mrzim ni Jelenu niti bilo koga ovoga. Žao mi je što je sebi dozvolila da na ovaj način napusti rijaliti jer znamo svi u kavkoj je situaciji. Od tog momenta od kad sam ovo uspela da preguram, više ni jedna provokacija ne može da me izbaci iz takta. Želim da se izvinim Miljani zbog čoporativnog napadanja, zbog nekih reči, ali ne zbog suštine, ti znaš šta ja tebi zameram. Želim javno da kažem da Jeleni Krunić želim sve najbolje u životu, ne mrzim je, nemam ništa protiv nje, ne zameram nikome ništa do sad ovde za stolom, što se mene tiče sve je oprošteno i zaboravljeno. Nadam se da će posle ove situacije malo porasti svest u zemlji o fizičkom nasilju. Želim da uputim izvinjenje Luni i Slobi za teške reči koje sam izgovorila, nemamo mi šta da opraštamo, prosto se tako desilo, vi niste loši ljudi. Najsrećnija sam zbog toga što u ovom momentu ceo sto ćuti. I želim da kažem burazeru, posle ovoga ti i ja idemo sami 15 dana na more - ispričala je Biljićeva.

 

 

 

Komentari (7)

Mirjana

06.03.2018 12:29

Mislim da Nadezdina porodica treba pod hitno da reaguje. Nasilnica treba da bude u zatvoru I nema olaksavajuce okolnosti. Ako nisi pri sebi moras da se lecis a to mozes i u zatvoru.Zalosno je da niko od nadleznih ne reaguje. Ovo je sramota svih nas a posebno treba da bude sramota roditelje svih nasilnika u toj kuci a ima ih nekoliko. Mesecima gledamo verbalno i fizicko nasilje i niko nista.

Prijedor

06.03.2018 12:54

@Mirjana - Nadezda sama priznala da je pre ulaska dobila upute od Anabele i Mirka. Ljudiiiii sta vi gledate ???

naravno

06.03.2018 13:27

o nasilju ne treba ni pricati i Miki obavezno da leti, ali koliko je naporna kad prica, uzas. doduse, nije jedina.

Maria

06.03.2018 14:15

Svi dobijaju uputstva od Anabele pre ulaska. Anabela upravlja zadrugom.

Mirjana

06.03.2018 14:38

Prijedor, postujem vase misljenje ali molim vas nemojte gresiti dusu, ovako nasilje se ne moze opravdati nicim.

Mika

06.03.2018 15:32

@Mirjana - Bilo je i gorih nasilja pa blage kazne.

Prijedor

06.03.2018 21:18

@Mirjana - Apsolutno nisam za nasilje ,boze zakloni i sacuvaj.Pisem samo sta sam cula na snimku ,delimicno je i sama kriva.Koliko je Luna i Sloba seru po glavi ona suti.Ako su kazne za sve iste gde je Miki,Sloba itd...sto oni nisu kaznjeni.