Darko Lazić
Alo!/Rajko Ristić
Darko Lazić i Ana Sević

Alo!/Rajko Ristić

Darko Lazić i Ana Sević, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Vladimir Žunić, dugogodišnji Lazićev menadžer, kaže da je folkerov raspored nastupanja zakazan mesecima unapred, a kako „Alo!“ saznaje, umesto dosadašnjih 6.000 evra, Lazić nakon skandala nastupe naplaćuje 10.000 evra.

- Ko god da je hteo da uništi njegovu reputaciju, samo mu je napravio uslugu. Sada ga traže bukvalno sa svih strana, a uskoro će ponovo da ide na nastup u Švajcarsku. Po mojoj proceni, traženiji je četiri puta više nego pre cele ove zbrke, a cena njegovog nastupa samo može da raste. Jednostavno, ljudi vole i žele da ga slušaju, i ne pitaju koliko košta - kaže na početku razgovora Žunić, kog osim poslovnog odnosa, sa Lazićem povezuje i prijateljstvo.

Darko Lazić, Milan Dinčić Dinča i Vladimir Žunić

Privatna arhiva

Darko Lazić, Milan Dinčić Dinča i Vladimir Žunić, Foto: Privatna arhiva

- S druge strane, njemu i te kako prija da se malo skloni iz celog ovog ludila, pa umesto da se nervira, zaključio je da je pametnije energiju istrošiti na nastupu. Više nego ikada posvećen je karijeri, a ovih dana treba i da snimi novu pesmu, što njegova publika s nestrpljenjem očekuje - kaže naš sagovornik i otkriva koji novinski naslovi su najviše zasmetali Laziću.

- Smeta mu što je prikazan kao poročan čovek i svaki tekst o njemu ilustrovan je fotografijom na kojoj pije alkohol. Nije tačno ni da Darko ne može da peva, a da prethodno ne popije koju čašicu. Bilo je mnogo njegovih nastupa na kojima je pio samo vodu, a na kojima su se i on i publika odlično zabavljala - kaže Žunić na kraju razgovora.

Kako „Alo!“ saznaje, popularni folker je do pre izbijanja skandala za svoje nastupe maksimalno mogao da uzme 6.000 evra, a kako je sada za njim potražnja skočila, Lazić može da naplaćuje nastupe i do 10.000 evra.

Darko još tepa Ani!

Iako se danima spekuliše da je Anina nevera razlog razvoda estradnog para, Žunić kaže da Darko i dalje normalno komunicira sa suprugom.

- Čuju se gotovo svakog dana, a on je i dalje zove nadimcima Anči i Mile. Oboje se trude da imaju normalan i civilizovan odnos zbog ćerke. Njih dvoje su se prvobitno dugo družili pre nego što su se venčali, a i nakon razvoda će ostati dobri prijatelji - zaključuje Žunić.

 

 

Komentari (3)

Zoran 62

17.01.2018 19:48

Hajde malo pricaj nam o tome. Postao je idol narkomana, a njih nije malo. Pa jos je vise normalnih od narkomana. Moze samo da se desi da mu cena padne.

Riki

17.01.2018 22:02

Sevicka da je bila sa njim zbog para sigurno ga ne bi ostavila sa takvim zaradama. Zeni je ocito prekipelo njegovo bahato i nenormalno ponasanje a njegova porodica je pokazala koliki su primitivci.

nedjo

18.01.2018 00:04

ovaj mrsni,opasno se omrsio